Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Θεσσαλονίκη – Δίωξη σε επιβάτιδα για επίθεση


Θεσσαλονίκη: Η πτήση είχε προορισμό την Αττάλεια της Τουρκίας

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί μια 61χρονη Βρετανίδα η οποία επιτέθηκε στο πλήρωμα αεροσκάφους με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», χθες το βράδυ.

Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για παρακώλυση συγκοινωνιών, διασάλευση της τάξης στο αεροσκάφος κατά την πτήση και παράβαση των εντολών κυβερνήτη.

Η 61χρονη φέρεται ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης ενώ επέβαινε σε πτήση της αεροπορικής εταιρίας JET2 από τη Γλασκώβη της Σκωτίας προς την Αττάλεια της Τουρκίας. Δύο ώρες μετά την απογείωση του αεροσκάφους η συγκεκριμένη γυναίκα επιτέθηκε με φωνές και μπουνιές στο πλήρωμα ενώ προκάλεσε στον εαυτό της σωματικές βλάβες καθώς χτυπούσε το πρόσωπό της στο κάθισμα. Παρά τις προσπάθειες του πληρώματος να την ηρεμήσουν εκείνη συνέχισε τη βίαιη συμπεριφορά της.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο χειριστής του αεροσκάφους ζήτησε για λόγους ασφάλειας της πτήσης να κάνει αναγκαστική προσγείωση στον αερολιμένα «Μακεδονία». Η Βρετανίδα συνελήφθη από αστυνομικούς του αεροδρομίου και οδηγήθηκε σήμερα στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Πηγή: Grtimes.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ