Γιάννης Στάνκογλου: Μπαμπάς εν δράσει


Περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις γιορτινές ημέρες που πέρασαν ο Γιάννης Στάνκογλου, θέλοντας προφανώς να ανακτήσει… έδαφος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί σε μία από τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς, τον «Γιούγκερμαν», που παίζεται στο θέατρο «Πορεία», απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να κάνει βόλτα σε θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο μαζί με τη 10χρονη κόρη του Φοίβη και τον 5χρονο γιο του Φίλιππο που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη σκηνοθέτιδα και συγγραφέα Αλίκη Δανέζη.

Ο 44χρονος ηθοποιός, ντυμένος κάζουαλ και φορώντας σκουρόχρωμα γυαλιά, κρατούσε από το ένα χέρι τη γυναίκα της ζωής του και μεγάλη αδυναμία του, τη Φοίβη, και από την άλλη τον ζωηρό Φίλιππο, ο οποίος ήθελε συνεχώς να τραβά την προσοχή του πατέρα του. Σχεδόν αμέσως μετά την άφιξή του στο γιορτινό πάρκο με τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες για παιδιά, ο Γιάννης Στάνκογλου κατευθύνθηκε προς τα συγκρουόμενα αυτοκίνητα και μπήκε σε ένα με τον μικρό Φίλιππο, αφήνοντας τη Φοίβη να πάρει το τιμόνι στα χέρια της.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκίνησε μία απίστευτη… κούρσα με πολύ γέλιο και παιχνίδι, με τον ηθοποιό να το απολαμβάνει δεόντως, ίσως και περισσότερο από τα παιδιά του. Ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές πως τα παιδιά του είναι η απόλυτη προτεραιότητά του και για χάρη τους έχει αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στη ζωή του.

«Η πατρότητα με άλλαξε», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του, προσθέτοντας: «Ξυπνάω νωρίτερα, δεν διαβάζω όσα βιβλία διάβαζα, δεν βγαίνω τόσο συχνά όσο έβγαινα, αλλά την ίδια στιγμή η ενέργεια που παίρνω και τα πράγματα που κάνω με τα παιδιά μου με έχουν μαλακώσει, με έχουν ηρεμήσει και με έχουν κάνει να δω και μια άλλη πλευρά του εαυτού μου που μέχρι τώρα δεν μπορούσα να τη δω. Αν δεν βιώσεις αυτή την κατάσταση, δεν μπορείς να τη φανταστείς. Είναι σαν την υποκριτική. Ο ηθοποιός, πέρα από όλες τις θεωρίες και τις οδηγίες, πρέπει ο ίδιος να ψάχνει και να έχει εμπειρίες. Εμένα μου αρέσουν οι ηθοποιοί που έχουν εμπειρία ζωής και που κάποια πράγματα τα έχουν βιώσει».

Γιάννης Στάνκογλου: Μπαμπάς εν δράσει

Γιάννης Στάνκογλου: Μπαμπάς εν δράσει

Γιάννης Στάνκογλου: Μπαμπάς εν δράσει

Γιάννης Στάνκογλου: Μπαμπάς εν δράσει

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ