Elif: Η Αρζού έχει πει στην Τουγτσέ να κάνει πως λιποθύμησε


Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, ο Σερντάρ βρίσκεται έξω από το κτήμα και μπαίνει μέσα κρυφά.

Μπαίνει στο δωμάτιο της Τουγτσέ και κόβει μια τούφα από τα μαλλιά της. Ο Νετζντέτ καλεί την Γκόντζα και της λέει πως βαρέθηκε να του λείπει και κουράστηκε να την περιμένει. Η Γκόντζα του ζητάει λίγο χρόνο ακόμα. Η Φεριντέ συνεχίζει να κρύβεται στο σπίτι του Μελίχ και λυπάται επειδή δεν μπορεί να βοηθήσει τη Μελέκ αλλά δεν έχει άλλη επιλογή προς το παρόν. Ο Μουράτ της συμπαραστέκεται. Ο Μουράτ λέει στον Βεϊσέλ τι συνέβη στη Φεριντέ και τη Μελέκ. Ο Μουράτ θυμώνει όταν μαθαίνει πως ο πατέρας του συνεργάζεται ξανά με τον Ερκούτ. Ο Σενκάρ, ο Σαμί και ο Σαμέτ αποφασίζουν να παρακολουθήσουν τη Μελέκ και τον Μελίχ γιατί πιστεύουν θα τους οδηγήσουν στη Φεριντέ. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ επιστρέφουν από το ταξίδι του μέλιτος με δώρα για όλους.

Όλοι, εκτός από την Αρζού, είναι ευτυχισμένοι. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μιλάνε για τις διακοπές τους στην Ινδονησία και δείχνουν τις φωτογραφίες, που τράβηξαν. Η Αρζού περιποιείται τα μαλλιά της Τουγτσέ και καταλαβαίνει πως κάποιος της τα έκοψε. Όταν ρωτάει τη μικρή τι συνέβη, εκείνη της λέει πως ο Σερντάρ το έκανε. Εκείνη τη στιγμή, η Αρζού λαμβάνει ένα μήνυμα στο τηλέφωνο της από τον Σερντάρ, ο οποίος την ενημερώνει ότι έστειλε ένα γράμμα στον Κενάν. Ανάμεσα στην αλληλογραφία, που λαμβάνει ο Κενάν, υπάρχει και μια επιστολή από ένα εργαστήριο. Ενώ ο Κενάν ετοιμάζεται να ανοίξει τη συγκεκριμένη επιστολή, η Αρζού μπαίνει στο δωμάτιο του και του λέει πως η Τουγτσέ λιποθύμησε.

Ο Κενάν τα αφήνει όλα και τρέχει να βρεθεί δίπλα στην κόρη του. Στην πραγματικότητα η Αρζού έχει πει στην Τουγτσέ να κάνει πως λιποθύμησε. Η Τουγτσέ χαίρεται για την προσοχή, που της δείχνει ο πατέρας της αλλά η υπόλοιπη οικογένεια πιστεύει πως η μικρή υποκρίθηκε την άρρωστη για να μην πάει σχολείο. Η Αρζού παίρνει τον φάκελο, που έστειλε ο Σερντάρ με αποτελέσματα τεστ DNA. Η Αρζού γίνεται έξαλλη μαζί του. Η Φεραγιέ και η Πελίν πιστεύουν πως το κόλπο τους έπιασε και ο Σελίμ χώρισε από την Ζεϊνέπ αλλά όταν βλέπουν τις φωτογραφίες από το ταξίδι τους γίνονται έξαλλες. Αποφασίζουν να ετοιμάσουν ένα νέο κόλπο για να χωρίσουν τη Ζεϊνέπ από τον Σελίμ…

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ