Ο Καμμένος «δείχνει» ξανά τον Κοτζιά για χρηματισμό – Το tweet που βάζει «φωτιά»


Σε νέες καταγγελίες περί χρηματισμού του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, προχώρησε εκ νέου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο πρώην κυβερνητικός εταίρος άφησε υπαινιγμούς για χρηματισμό του πρώην υπουργού Εξωτερικών, ως απάντηση στην αναφορά του προέδρου της κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ».

«ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ….Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό», ανέφερε την Πέμπτη (17/01) το tweet που έκανε ο Πάνος Καμμένος.

Ο Νίκος Κοτζιάς στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας δήλωσε ότι η ηγεσία των ΑΝΕΛ «ήταν ένας εν δυνάμει, και για ένα μέρος των απαιτήσεων της αντιμνημονιακής μάχης, σύμμαχος στη Σωτηρία, ήταν όμως ξένη ως προς μια κυβέρνηση Αριστεράς».

«Δεν είναι τυχαίο ότι στο πρώτο διάστημα της διακυβέρνησης υπό τον Αλέξη Τσίπρα έβγαζε το λαϊκό κοινωνικό στοιχείο της, στο δεύτερο όλο και περισσότερο έβγαζε έναν δεξιό λόγο που μετασχηματιζόταν σε ακροδεξιό. Λόγο στον οποίο προστέθηκε, επιπλέον, η σύγχυση στην οποία περιήλθε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά τις αρχές του 2017. Σε αυτά τα πλαίσια, η συνεργασία μαζί του ήταν αδύνατο να προχωρήσει», είχε σημειώσει ο επικεφαλής του Πράττω.

Υπενθυμίζεται ότι στο θυελλώδες Υπουργικό Συμβούλιο τον περασμένο Οκτώβριο, που οδήγησε στην παραίτηση του Νίκου Κοτζιά, ο Πάνος Καμμένος είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση εναντίον του τότε υπουργού Εξωτερικών με αιχμές για χρηματισμό από τον Τζορτζ Σόρος και διασπάθιση μυστικών κονδυλίων.

Ο Καμμένος διέγραψε επίσημα Κουντουρά και Κόκκαλη από τους ΑΝΕΛ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, όπως είχε προαναγγείλει, διέγραψε την Πέμπτη (17/01) τη βουλευτή Α’ Αθηνών, Έλενα Κουντουρά και τον βουλευτή Λάρισας Βασίλη Κόκκαλη από τους Ανεξάρτητους Ελληνες.

Είχε προηγηθεί η κίνησή τους να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, μετά το «διαζύγιο» με τους ΑΝΕΛ.

Δείτε περισσότερα για το θέμα ΕΔΩ

«Με απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, η βουλευτής Α’ Αθηνών Έλενα Κουντουρά και ο βουλευτής Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης διαγράφονται οριστικά από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το σκεπτικό, οι δύο βουλευτές «αρνήθηκαν να παραιτηθούν από τη θέση τους και αντιτάχθηκαν ούτω ευθέως στις πολιτικές επιλογές του Κινήματος για αποχώρηση των μελών του Κινήματος από υπουργικές θέσεις που κατέχουν, πράξη που συνιστά ευθεία παραβίαση εκ μέρους της διατάξεων τόσο του Καταστατικού όσο και του Κώδικα Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ