Bόλος: Συνελήφθη ο πρώην μπασκετμπολίστας, Παναγιώτης Λιαδέλης, μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς


Bόλος: Μεταξύ των συλληφθέντων για το επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από μπαρ ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Παναγιώτης Λιαδέλης

Στη σύλληψη του πρώην μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Λιαδέλη μαζί με άλλα επτά άτομα προχώρησαν οι Αρχές στο Βόλο, έπειτα από επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από μπαρ, σύμφωνα με την εφημερίδα Espesso.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν δύο Αλβανικής καταγωγής θαμώνες του μπαρ, που φέρεται να είναι ιδιοκτησίας του Παναγιώτη Λιαδέλη, διαπληκτίστηκαν με άλλον θαμώνα, επίσης Αλβανικής καταγωγής.

Οι δύο Αλβανοί έφυγαν από το σημείο με το περιστατικό εκείνη την ώρα να θεωρείται λήξαν, ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψαν. Άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα με όπλο κρότου με αποτέλεσμα να πανικοβληθούν οι θαμώνες του μπαρ και περαστικοί.

Οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, τους κυνήγησαν όμως, έξι καταστηματάρχες της περιοχής, που φέρονται να χειροδίκησαν εναντίον τους. Ο ένας εκ των δύο μάλιστα, φέρεται να τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, που πέρασαν χειροπέδες στους εμπλεκομένους στο επεισόδιο, μεταξύ των οποίων και στον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα.

Οι δύο συλληφθέντες, θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την δίκη, ενώ κατηγορούνται για παράνομη οπλοφορία και άσκοπους πυροβολισμούς, ενώ οι έξι, άνθρωποι του μαγαζιού, που τους ακολούθησαν μέχρι το Αστυνομικό Μέγαρο και τους ξυλοκόπησαν, κατηγορούνται για σκοπούμενη επικίνδυνη σωματική βλάβη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ