«Είχα το αίμα του στα χέρια μου»: Συγκλονίζει ο άνθρωπος που έβγαλε τον πρίγκιπα Φίλιππο από το ΙΧ

Ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Φίλιππος, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα την Πέμπτη (17/01) κοντά στον Πύργο του Σάντριγχαμ, την ιδιωτική κατοικία της βασιλικής οικογένειας στην ανατολική Αγγλία

Η εφημερίδα Sun αποκαλύπτει την μαρτυρία ενός άντρα, ο οποίος ήταν αυτός που έβγαλε τον Δούκα του Εδιμβούργου από το κατεστραμένο αυτοκίνητό του, μετά το τροχαίο.

«Φώναζε “τα πόδια μου, πού να βάλω τα πόδια μου”. Είπε στην αστυνομία ότι τυφλώθηκε από τον ήλιο πριν συγκρουστεί με το άλλο αυτοκίνητο», δήλωσε ο Roy Warne.

Ο Warne έβγαλε τον πρίγκιπα Φίλιππο από το ΙΧ το όποιο είχε αναποδογυρίσει από την οροφή. Ο πρίγκιπας, μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο Σάντριγχαμ όπου αναρρώνει με τη βασίλισσα δίπλα του. Θα παρακολουθείται από γιατρούς για 48 ώρες για διάσειση ή εσωτερικά τραύματα.

«Είχα το αίμα του πρίγκιπα Φιλίππου στα χέρια μου. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν ότι ευτυχώς που δεν υπήρχε περισσότερο. Έτρεξα στο άλλο αυτοκίνητο, από όπου έβγαινε καπνός και φοβήθηκα μήπως εκραγεί. Το μωράκι που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα φώναζε», ανέφερε ο Warne.

«Ήταν αποπροσανατολισμένος και σοκαρισμένος. Πιστεύω ότι ήταν πολύ στεναχωρημένος γι’αυτό που συνέβη», πρόσθεσε ο Warne.

Δύο γυναίκες με ένα μωρό δέκα μηνών επέβαιναν στο αυτοκίνητο με το οποίο συγκρούστηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο – η μία γυναίκα έσπασε το χέρι της και η άλλη τραυματίστηκε στο γόνατο. Ευτυχώς το μωρό είναι καλά στην υγεία του.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here