Θαυματουργή η ζελατίνη για πόνους στις αρθρώσεις


Η μαγική συνταγή που θα θεραπεύσει τους πόνους στην μέση, στις αρθρώσεις, στα πόδια και στον αυχένα σε μόλις 7 ημέρες. Πριν από καιρό διάβασα τη συμβουλή ενός στρατιωτικού γιατρού σχετικά με το πώς να κρατήσετε τις αρθρώσεις σας σε καλή κατάσταση και ταυτόχρονα να εξαλειφθούν πολλά από τα προβλήματα που συνδέονται με αυτές.

Τη δοκίμασα για τον εαυτό μου, τη δοκίμασαν οι φίλοι μου και  πεισθήκαμε ότι αυτή η συνταγή είναι πραγματικά ένα θαύμα! Εάν έχετε προβλήματα με στις αρθρώσεις, την πλάτη, τα πόδια, ή τον αυχένα, αυτή είναι η συνταγή για εσάς.

Η συνταγή έχει ως εξής:

– Σε κάθε super market ή κατάστημα με βιολογικά προϊόντα μπορείτε να αγοράσετε 150 γραμμάρια βρώσιμη ζελατίνη (για θεραπεία ενός μήνα).

– Το βράδυ, ρίξτε 5 γρ ζελατίνη ( δύο επίπεδα κουταλάκια του γλυκού) σε ένα τέταρτο φλιτζάνι κρύο (από το ψυγείο) νερό.

– Αφήστε το να σταθεί μέχρι το πρωί (εκτός ψυγείου).

– Η ζελατίνη θα διογκωθεί και θα μετατραπεί σε ζελέ κατά τη διάρκεια της νύχτας.

– Το πρωί πιείτε το μείγμα με άδειο στομάχι. Μπορείτε να προσθέσετε χυμό ή να φτιάξετε ένα μείγμα μελιού με νερό ή να ανακατέψετε με γιαούρτι ή ξινή κρέμα ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο της αρεσκείας σας..

– Όσοι άνθρωποι παραπονέθηκαν για πόνο στις αρθρώσεις, την πλάτη, τα πόδια, πόνο στη σπονδυλική στήλη, το λαιμό κλπ μετά από μια εβδομάδα παύουν να υφίστανται.

– Η διάρκεια της θεραπείας είναι ένας μήνας. Επαναλάβετε ξανά σε 6 μήνες. Αυτός είναι ένας τρόπος για την αποκατάσταση της «λίπανσης» των αρθρώσεων.

Άλλες ωφέλειες της ζελατίνης

Η ζελατίνη έχει πολύ σημαντικές ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της υγείας με πολλούς τρόπους. Μεταξύ των ωφελειών της βρίσκουμε τις εξής:

  • Η ζελατίνη είναι μια τροφή πλούσια σε αμινοξέα, όπως η αργινίνη και η γλυσίνη, που ενισχύουν την ανάπτυξη των μυών.
  • Είναι μια τροφή που δεν περιέχει χοληστερίνη, ούτε λίπη, ενώ επιπλέον συμβάλλει στην ενίσχυση του μεταβολισμού και επομένως μας βοηθάει να αδυνατίσουμε.
  • Αν προστεθεί ζελατίνη σε άλλες τροφές, αυτές γίνονται πιο εύπεπτες, όπως τα κρέατα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, που συνήθως είναι πολύ δύσπεπτα. Επίσης, η ζελατίνη μειώνει το φούσκωμα στην κοιλιά και συμβάλλει στη ρύθμιση των ορμονών.
  • Η τακτική κατανάλωση ζελατίνης θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόληψη της εμφάνισης οστεοπόρωσης και οστεοαρθρίτιδας.
  • Εξασφαλίζει ελαστικότητα και δύναμη στους τένοντες και στους συνδέσμους.
  • Η ζελατίνη έχει ιδιότητες που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών και των νυχιών, συνεπώς αποτελεί εξαιρετικό σύμμαχο στην περιποίηση της ομορφιάς.
  • Περιέχει συνολικά 18 αμινοξέα, μεταξύ των οποίων θα βρείτε οχτώ από τα εννέα απαραίτητα αμινοξέα που το σώμα μας δεν μπορεί να παρασκευάσει και τα οποία πρέπει να εξασφαλίσουμε μέσω της τροφής.
  • Η ζελατίνη περιέχει φθόριο, ένα χημικό στοιχείο το οποίο, σε μικρές ποσότητες, βοηθάει στη διατήρηση του σμάλτου των δοντιών, προλαμβάνοντας την τερηδόνα.
  • Συμβάλλει στην ανανέωση του κολλαγόνου του δέρματος, μιας ουσίας που επίσης συνεισφέρει στη δημιουργία οστών, τενόντων, χόνδρων και συνδέσμων, που αρχίζουν να εξασθενούν με το πέρασμα των χρόνων.
  • Συνιστάται για την καταπολέμηση στομαχικών διαταραχών όπως η γαστρίτιδα και η καούρα, καθώς εξουδετερώνει την υπερβολική παραγωγή στομαχικών οξέων.
  • Μπορεί να είναι χρήσιμη στις δίαιτες αδυνατίσματος, αφού δημιουργεί αίσθηση κορεσμού ή χορταίνει, μειώνοντας την όρεξη.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ