Το πρωινό: Ο Ουγγαρέζος έκραξε την Σπυροπούλου και… η Σκορδά έλαβε μήνυμα στο κινητό της!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για ακόμα μία φορά στόλισε μέσα από το Πρωινό την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αφορμή τη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό!

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε στο People: «Τίποτα δεν μου χαρίστηκε και τίποτα δεν μου ήρθε ουρανοκατέβατο. Σε κανέναν δεν δίνεται κάτι για τα ωραία του μάτια»!
Αυτή η δήλωση ήταν αρκετή για να γίνει έξαλλος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και να της τα χώσει!

Ο Δημήτρης τόνισε: «Πού είναι η διάρκεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Μία εκπομπή την είχε λόγω καλών σχέσεων και μία επειδή την αντάλλαξε με τη συμμετοχή της στο Survivor. Εγώ φεύγω, πάω να ξαναδώ τα ωραία μάτια της Σπυροπούλου. Εδώ δεν υπάρχει καμία σωτηρία, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει. Αν μου έκανε αυτή τη δήλωση θα της έλεγα: «Σοβαρά μιλάς; Αλήθεια τώρα το λες αυτό»;
Πώς ξεκίνησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Ήταν μοντέλο προσώπου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μετά την βλέπουμε στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού. Εκεί υπάρχει η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία ξαφνικά εξαφανίζεται. Μετά υπάρχει μια απότομη ανέλκυση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Alpha και όσο προχωρούν τα πράγματα φεύγουν συνεργάτες εν μία νυκτί και ο σταθμός τη στηρίζει για χρόνια. Κι έρχεται τώρα η Κωνσταντίνα και λέει ότι δεν της ήρθαν ουρανοκατέβατα. Με ποιο κάστινγκ πέρασε η Κωνσταντίνα; Με ποιο δοκιμαστικό; Με ποιο βιογραφικό;»!
Και η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας και τον κόσμο ότι είναι καλή, γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν ήταν καλή»!
Αυτά έλεγαν οι συνεργάτες της Φαίης και έλαβε μήνυμα στο κινητό της on air!
Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ