Ποιος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος που έφαγε από την Ειρήνη 128.000 χιλιάδες ευρώ;


Ποιος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος που έφαγε από την Ειρήνη 128.000 χιλιάδες ευρώ; Απίστευτη καταγγελία στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Ο υποψήφιος δήμαρχος που εκλέχθηκε τελικά στο δημοτικό συμβούλιο, προσέγγισε την 38χρονη καθηγήτρια μέσω των κοινωνικών δικτύων απ’ όπου έγινε και η γνωριμία τους.

Την φλέρταρε και δεν άργησε η γνωριμία τους να εξελιχθεί σε σχέση. Η Ειρήνη, καθηγήτρια στο επάγγελμα, την τελευταία εξαετία είχε χάσει και τους δυο γονείς της και βρισκόταν σε ευάλωτη θέση.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, βρήκε το κατάλληλο “θύμα” για να εφαρμόσει το σχέδιό του. Της πούλησε αγάπη και με αυτόν τον τρόπο την έκανε να τον εμπιστευτεί.

Τα προγράμματα του Υπουργείου Ανάπτυξης και η υποτιθέμενη γνωριμία με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Όποιον και να ρωτήσεις στην Ελλάδα, γνωρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη ή είναι “κολλητοί”. Ο υποψήφιος παντρεμένος δήμαρχος της πλάσαρε το παραμύθι ότι θα βγάλει πολλά λεφτά από προγράμματα του Υπουργείου Ανάπτυξης, δήθεν για επιβράβευση εκπαιδευτικών και πολιτικών μηχανικών και κατάφερε να πείσει την 38χρονη να βάλει χέρι στα χρήματα που είχαν αφήσει πριν φύγουν από τη ζωή οι γονείς της στην τράπεζα.

Ποιος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος που έφαγε από την Ειρήνη 128.000 χιλιάδες ευρώ;

Όπως η ίδια αποκαλύπτει, πρόκειται για ένα κύκλωμα που υπόσχεται επιδοτήσεις και χρηματοδοτήσεις από υποτιθέμενα προγράμματα, με πολύ καλά δομημένη ομάδα, μιας και στις επικοινωνίες μπροστά της, είχε και συνεργούς. Μια από αυτούς, είναι η σύζυγος του υποψήφιου δημάρχου.

Πως λειτουργεί η απάτη – Οι εγγυητικές και τα παράβολα

Υπόσχονται επιδοτήσεις χιλιάδων ευρώ, ενώ ζητάνε σε πρώτη φάση “εγγυητικές” και παράβολα για να ενεργοποιηθούν. Το θύμα υπό την πίεση των δραστών, ενδίδει πιστεύοντας όσα του λένε και αρχίζει να εκταμιεύει χιλιάδες ευρώ θεωρώντας ότι πρόκειται όντως για αληθινά προγράμματα επιδοτήσεων.

Στέλνουν μέχρι και αριθμούς πρωτοκόλλων από email ανύπαρκτων υπαλλήλων του Υπουργείου Ανάπτυξης για να γίνει πιστευτή η καλοστημένη απάτη.

Η διαφημιστική εταιρία, τα 128 χιλιάδες ευρώ και το καταναλωτικό δάνειο

Την πλησίασε με ευγένεια, της είπε ότι είναι ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρίας και την έβαλε να εκταμιεύσει 125.000 ευρώ από τον λογαριασμό της και να πάρει και ένα καταναλωτικό δάνειο 3000 ευρώ.

Τα χρήματα τα έστελνε σε προσωπικό λογαριασμό γυναίκας συνεργού του υποψήφιου δημάρχου και όχι στον δικό του, διότι είναι… εταιρικός λογαριασμός.

Μάλιστα, έλεγε στην 38χρονη να διαχειριστεί σωστά τα χρήματα όταν εκταμιευτούν, με επενδύσεις σε ακίνητα ή κάποιο γνωστό franchice.

Αφού πήρε τα χρήματα έγινε… “μπουχός”

Αφού κατάφερε να της αποσπάσει τα 128 χιλιάδες ευρώ, άρχισε να απομακρύνεται από το θύμα με την πρόφαση ότι έχει πολλές υποχρεώσεις λόγω του προεκλογικού αγώνα.

Τελικά, όπως διαπίστωσε η 38χρονη καθηγήτρια, τα χρήματά της “επενδύθηκαν” στον προεκλογικό αγώνα του υποψήφιου δημάρχου.

Η μήνυση και τα προβλήματα υγείας

Η 38χρονη αφού διαπίστωσε ότι πρόκειται για ξεκάθαρη απάτη, υπέβαλλε μήνυση κατά του υποψήφιου δημάρχου, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ