7 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να παραμείνετε ζεστοί όσο κρύο κι αν κάνει έξω


Κι όμως, μπορεί οι θερμοκρασίες αυτή τη στιγμή να είναι πολύ χαμηλές αλλά υπάρχουν μερικά απλά κόλπα-tricks τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να μείνετε ζεστοί όσο κρύο κι αν κάνει έξω.

Ζεστάνετε τα ρούχα σας

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε αποβραδύς τι θα φορέσετε την επόμενη μέρα στη δουλειά και απλά να απλώσετε τα ρούχα σας πάνω στο καλοριφέρ. Έτσι, όταν θα το ανάψετε το πρωί και μέχρι να φορέσετε τα ρούχα σας αυτά θα έχουν ζεσταθεί.

Επενδύστε σε καλά ισοθερμικά

Ένα ισοθερμικό μπλουζάκι και ένα αντίστοιχο παντελόνι δεν είναι μόνο για τις εξορμήσεις σας στα χιόνια. Μπορείτε να τα φορέσετε και μέσα από τα ρούχα σας τις ημέρες που νιώθετε πως το κρύο είναι αφόρητο.

Γάντια και κασκόλ

Επίσης μια επένδυση που πρέπει να κάνετε. Πάρτε ένα ζευγάρι καλά δερμάτινα γάντια και ένα χοντρό, μεγάλο κασκόλ που θα σας καλύπτει μέχρι τα αυτιά.

 

Σκούφος για όλες τις ώρες

Ένας καλός ζεστός σκούφος θα σας κρατήσει ζεστούς 100%. Αν κρατήσετε το κεφάλι σας ζεστό θα δείτε ότι θα νιώθετε πολύ καλύτερα και στο υπόλοιπο σώμα σας.

Μάλλινοι πάτοι παπουτσιών

Αυτό το ξέρατε; Πόλλές φορές από τα πόδια που είναι κρύα κρυώνει και το υπόλοιπο σώμα. Πάρτε μαλλί από κάποιο παλιό σας πουλόβερ που δεν φοράτε πια και φτιάξτε μόνοι σας πάτους για τα παπούτσια σας. Τα πόδια σας θα διατηρούνται ζεστά και επομένως θα διατηρείται ζεστό και το υπόλοιπο σώμα σας.

Κάλτσες φλις

Την ίδια δουλειά με τους πάτους κάνουν περίπου και οι φλις κάλτσες μόνο που οι κάλτσες καλύπτουν και τους αστραγάλους σας. Ο συνδυασμός των δύο παραπάνω είναι πραγματικά ιδανικός.

 

Μην αφήνετε κανένα σημείο του σώματός σας ακάλυπτο

Ξεχάστε στα μεγάλα κρύα τα σκισμένα παντελόνια και τα cropped top. Φορέστε ό,τι πιο ζεστό έχετε και βγείτε έξω πλήρως καλυμμένοι.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ