Την Κυριακή η πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha «Total Dreamer» – Δείτε το τρέιλερ


Πρεμιέρα Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στις 20:00 και καθημερινά στις 17:00

Έρωτας, ίντριγκες, έντονα συναισθήματα, μόντελινγκ, λάμψη και κοσμοπολίτικος αέρας. Από την επαρχία όπου έχει μεγαλώσει η 20χρονη Ελίζα βρίσκεται στο πολύβουο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η σειρά «Total dreamer» έρχεται στον Alpha καθημερινά στις 17:00, αρχής γενομένης από τις 21 Ιανουαρίου 2019. Η πρεμιέρα θα προβληθεί στις 20 Ιανουαρίου 2019, στις 20:00.

Με γυρίσματα κυρίως σε Βραζιλία, αλλά και Αυστραλία και Ουρουγουάη, η σειρά εκτυλίσσεται σε ένα κοσμοπολίτικο φόντο, όπου η βιομηχανία της μόδας και το μόντελινγκ διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες τηλενουβέλες της δεκαετίας, με περισσότερους από 30 εκατομμύρια τηλεθεατές σε Βραζιλία και Πορτογαλία. Το τελευταίο επεισόδιο σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ενώ σύντομα η σειρά πέρασε τα τηλεοπτικά σύνορα της Βραζιλίας και προβλήθηκε σε πολλές άλλες χώρες.

Δείτε το τρέιλερ

 
 
 

View this post on Instagram

 
 

To «Total dreamer» έρχεται στον Alpha! Μπορεί μια απλή επαρχιωτοπούλα να μεταμορφωθεί σε εντυπωσιακό top model; Πού θα την οδηγήσουν οι αποφάσεις της; Πρεμιέρα Κυριακή στις 20:00 και καθημερινά στις 17:00. #totaldreamergr #alphatv #alphablockseries

A post shared by Alpha TV (@alphatv) on Jan 16, 2019 at 11:37am PST

Πηγή: www.gossip-tv.gr


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολύ ωραία σειρά. Να συνεχίσει το κανάλι να βάζει βραζιλιάνικες (όχι μεταγλωττισμένες) γιατί βαρεθήκαμε τις τούρκικες σειρές.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ