Euroleague: “Ζωντανός” για την 8άδα ο Παναθηναϊκός. Αποτελέσματα και κατάταξη


Η Μπασκόνια επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο με 80-75 στο τελευταίο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής και βρέθηκε έτσι στην 8η θέση της κατάταξης στη Euroleague, έχοντας μία νίκη περισσότερη από τον Παναθηναϊκό. Στην 5η θέση ο Ολυμπιακός και «μάχη» με την Αναντολού Εφές για το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση.

Παρά τη νέα του ήττα από τη Ζαλγκίρις, ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να βρίσκεται μόλις μία νίκη μακριά από την πρώτη 8άδα της Euroleague, καθώς γίνεται “χαμός” στην κατάταξη, με 7 ομάδες να διεκδικούν 2 θέσεις για τα πλέι οφ.

Με 11 αγωνιστικές να απομένουν ακόμη μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, όλα παραμένουν “ρευστά” για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όμως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αναμένεται να γίνει… σφαγή για τις θέσεις 7 και 8 και τα δύο τελευταία “εισιτήρια” για τα προημιτελικά. “Μάχη” μεταξύ Αναντολού Εφές και Ολυμπιακού για την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας.

Η Μπασκόνια πάντως, πήρε το προβάδισμα, μετά τη δύσκολη νίκη της επί της Αρμάνι Μιλάνο, με 80-75, η οποία και την έφερε “συγκάτοικο” της Μπάγερν Μονάχου και εντός της πρώτης 8άδας.Τα αποτελέσματα στη 19η αγωνιστική

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου 77-70

Ολυμπιακός – Χίμκι 71-57

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπαρτσελόνα 99-83

Γκραν Κανάρια – Φενέρμπαχτσε 64-82

Αναντολού Εφές – Νταρουσάφακα 82-68

Μπουντούτσνοστ – Ρεάλ Μαδρίτης 73-60

Ζάλγκιρις Κάουνας – Παναθηναϊκός 82-69

Μπασκόνια – Αρμάνι Μιλάνο 80-75Η κατάταξη στη Euroleague


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ