Στα άκρα η κόντρα Καμμένου – Κοτζιά: Προσφυγές στη Δικαιοσύνη και βαριοί χαρακτηρισμοί

Νέα επίθεση εναντίον του Νίκου Κοτζιά εξαπέλυσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο Πάνος Καμμένος, δίνοντας συνέχεια στην σφοδρή κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο ανδρών και «απαντώντας» εμμέσως πλην σαφώς στην προσφυγή του τέως υπουργού Εξωτερικών και του Κινήματος «Πράττω» στη Δικαιοσύνη.

«ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ: ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως “διαπράττει προδοσία” η “διαπράττει έγκλημα” δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο τέως υπουργός Άμυνας.

Σε tweet του χτες και κινούμενος στο ίδιο μοτίβο, ο κ. Καμμένος έγραψε:

«ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ….Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό».

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως το ΠΡΑΤΤΩ προσφεύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη «μετά από τις δύο μηνυτήριες αναφορές που έχουν ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία για παράνομες και ακραίες πρακτικές σε βάρος του προέδρου του».

«Πρακτικές άκρως προσβλητικές για την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά του» τονίζει η σχετική ανακοίνωση, σημειώνοντας παράλληλα πως πρόκειται για συκοφαντικούς ισχυρισμούς που συνοδεύονται από κρατικές υποκόσμου και παρακράτους, στοχεύοντας στην πρόκληση φόβου.

«Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπή της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας. Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν» αναφέρει το ΠΡΑΤΤΩ και καταλήγει: «Με τη μήνυση που κατατίθεται, παρέχεται η δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να αποδείξει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις εν γνώσει του συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του. Θα καταφανεί δε, αν ο εν λόγο κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here