ΠΑΟΚ: Στο “στόχαστρο” και ο Ίνγκασον. Ψάχνει νέα μετεγγραφή ο Δικέφαλος του Βορρά


Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι δεν έχει τελειώσει με τη μετεγγραφική του ενίσχυση και έτσι μετά τους Μίσιτς και Σβιντέρσκι, στο «στόχαστρό» του βρίσκεται και ένας αμυντικός και συγκεκριμένα ο Σβέριβ Ίνγκασον της ρωσικής Ροστόφ.

Μία ακόμη μετεγγραφή φαίνεται ότι προσπαθεί να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος και θέλει να αξιοποιήσει πλήρως τα χρήματα που έλαβε από τη μετακίνηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ μάλιστα, έχουν ήδη ξεχωρίσει τον Σβέριβ Ίνγκασον από τη ρωσική Ροστόφ, πρώην ομάδα του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος και πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα, όντας πια και διεθνής με την Εθνική Ισλανδίας.

Με τον Χατσερίντι να θεωρείται “ξένο σώμα” και τον Βαρέλα να μην έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του, ο Δικέφαλος του Βορρά θα αναζητήσει δεδομένα έναν κεντρικό αμυντικό και ο 25χρονος Ισλανδός, μοιάζει ιδανική λύση στο πλαίσιο και της “ανοικοδόμησης” του ρόστερ. Η περίπτωσή του όμως είναι δύσκολη, αφού θεωρείται ιδιαίτερα “ανερχόμενος” και είναι “δεσμευμένος” με την ομάδα του μέχρι το καλοκαίρι του 2020.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ