Meghan Markle – Να γιατί φοράει ένα νούμερο μεγαλύτερα παπούτσια


Για τον ίδιο λόγο, ίσως θα έπρεπε να το κάνεις και εσύ…

Σήμερα (19/1/2019) συμπληρώνονται 8 μήνες από τη στιγμή που η Meghan Markle παντρεύτηκε τον πρίγκιπά της. Παρά τον κάποιο πόλεμο που δέχεται η ίδια δείχνει να έχει αγκαλιάσει πλήρως τη νέα της ζωή ως δούκισσα του Sussex καθώς και το νέο της… στυλ! Πλέον, η go-to επιλογή της στα παπούτσια δεν είναι άλλη από τις chic, ψηλές, κλασικές γόβες τις οποίες, μάλιστα, φοράει πάντα ένα νούμερο μεγαλύτερες από το κανονικό της!

Σύμφωνα με τη fashion expert Harriet Davey είναι πιθανό η Meghan να κάνει αυτή την επιλογή προκειμένου να προστατέψει τα πόδια της! “Οι celebs συχνά επιλέγουν ένα ή δύο νούμερα μεγαλύτερα παπούτσια όταν πρόκειται να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί ή σε κάποια εκδήλωση, προκειμένου να αποφύγουν τις φουσκάλες – μια αιτία που όλες μπορούμε να ταυτιστούμε!” Η ίδια εξήγησε πως τα πόδια πρήζονται όταν φοράμε ψηλά παπούτσια για μεγάλο διάστημα και αυτό προκαλεί τις φουσκάλες και, μελλοντικά, επίπονα κότσια.

Όσο για το πώς τα καταφέρνει να περπατάει με χάρη με μεγάλα παπούτσια; “Ένα γνωστό κόλπο είναι να γεμίζεις την μύτη των παπουτσιών με χαρτί ή βαμβάκι το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα όταν αργότερα νιώσεις πως χρειάζεσαι περισσότερο χώρο.

Μήπως είναι ώρα να υιοθετήσεις και εσύ αυτή την τακτική;

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ