ΘΕΟΣ! Ο εκπαιδευτικός Ηλίας Πλιόγκας πήγε και κόλλησε τον χάρτη της Μακεδονίας που επάνω έγραφε ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ στα μούτρα της Τζάκρη (vid)

Με τον χάρτη της Μακεδονίας όπου επάνω έγραψε ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ο εκπαιδευτικός από τα Γιαννιτσά, Ηλίας Πλιόγκας αποδοκίμασε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη

«Σήμερα, ξεκίνησα να γιορτάζω τα γενέθλιά μου ολίγον… ακτιβιστικά. Το χάρτη που βλέπετε να κρατώ με την υποσημείωση ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ είχα την χαρά να τον κολλήσω στην γυάλινη προθήκη της καφετερίας ακριβώς μπροστά στην κ. Τζάκρη. Ήταν μια ελάχιστη πράξη αντίδρασης καθώς προσωπικά το χρωστούσα από το καλοκαίρι όταν έπεσα θύμα άθλιας κατασυκοφάντησης από την ίδια.Σε άλλα νέα της ημέρας σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις όμορφες ευχές σας.Είστε απίθανοι!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Ηλίας Πλιόγκας ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον ίδιο να κρατάει τον χάρτη άλλα και ένα βίντεο που απαθανατίζει τη στιγμή που εκείνος κολλάει στο τζάμι της καφετέριας τον χάρτη.

Συγκεκριμένα πριν λίγους μήνες και ενώ η κ. Τζάκρη συνόδευε τον υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή στο Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών προπηλακίστηκαν από περαστικούς που σταμάτησαν μόλις τους είδαν και η κ. Τζάκρη είχε κατηγορήσει τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ως διοργανωτή των προπηλακισμών. Κάτι που δεν αποδείχθηκε.

Πηγή: thess24.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ