Έδω Ελλάδα, εδώ Ελλάδα…


Το 1828 ήρθε ο Καποδίστριας να φτιάξει Κράτος με Έλληνες σαν τη σημερινή Ελβετία.

της Λέττας Καλαμαρά

Το 1831 δολοφονήθηκε για να μην το φτιάξει. Το 1832 ήρθε ο πρώτος Βασιλιάς ο Βαυαρός Όθωνας, αντί του Βάλγου Λεοπόλδου, με την Αυλή του και έμειναν, με δημοκρατίες, δικτατορίες και κατοχή και πολέμους μέχρι τον Κωνσταντίνο Β’ το 1973.

Τότε ήρθε η Μεταπολίτευση και με ένα δημοψήφισμα κατήργησε τη Βασιλεία και τις Αυλές. Και μέσα στη Δημοκρατία λούφαξε ένα Κράτος λεηλασίας του δημόσιου πλούτου και εκμαυλισμού των Ελλήνων με την Αυλή του μέχρι τις ημέρες μας, με μόνο σκοπό τη χρεοκοπία της Ελλάδας στον 21ο αιώνα. Ποιον να πρωτοθυμηθεί κανείς σε αυτό.

Τον Ανδρέα Παπανδρέου με τον Λαλιώτη, τον Κώστα Σημίτη με τον Τζοχατζόπουλο, τον Κώστα Καραμανλή με τον Λιάπη ή τους Μνημονιακούς Παπανδρέου, Σαμαρά και Τσίπρα και φυσικά τον όχλο τους. Καμαρίλα και καφρίλα πτώχευσης των Ελλήνων με τους λογαριασμούς των Αυλικών στην Ελβετία φουσκωμένους.

Αυτή είναι η πραγματική ιστορία της Ελλάδας σε μία παράγραφο μετά την εξαφάνισή της από τα χρόνια του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την επανίδρυσή της το 1830 μέχρι τον Αλέξη Τσίπρα. Αυλές και αυλικοί. Έτσι μόνο διοικούνται οι αποικίες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρξεις στην Ελλάδα σε αντίθεση με τα αλλα κράτη της Ευρώπης, σαν πολίτης, σαν οικογενειάρχης, σαν “κοινωνικό ον” ήταν και παραμένει η συνεργασία ή η σιωπή στο ξεπούλημα της χώρας σου.

Οποιαδήποτε άρνηση σήμαινε και την επαγγελματική και κοινωνική εκτέλεσή σου μεταπολιτευτικά. Εκτελεστές η Μαντάμ «Ο» και ο Ρασοφόρος «Π». Το αποτέλεσμα γνωστό και τα γεγονότα καταγεγραμμένα. Όπου χρειάστηκαν εξάλλου έγιναν και φυσικές εκτελέσεις από τη “17Ν”, την επίσημη ημέρα ίδρυσης της Χούντας του Ιωαννίδη, ασφαλώς. Όπου χρειάστηκε η μοίρα έφερε και την επάρατο. Από τον Γεννηματά και τον Τρίτση μέχρι τον Θεοδωράκη και την Γεννηματά.

Αυτά είναι πια ιστορία, όπως και η γελοιοποίηση θεσμών και δημοκρατικών διαδικασιών τις μέρες μας από τη Μαντάμ “Ο”, με σκοπό την τελική αλλαγή του καθεστώτος της Δημοκρατίας.

Ένα Σύνταγμα κουρελόχαρτο πια για την εξυπηρέτηση της συνέχισης του καθεστώτος της 17 Νοέμβρη 1973, με όλα τα άρθρα σχεδόν παραβιασμένα και τον κανονισμό της Βουλής μπακαλόχαρτο. Βουλευτές από το καλάθι μαζεύει ο Αλέξης Τσίπρας για να περάσει την κατάπτυστη Συμφωνία παράδοσης της Μακεδονίας ενάντια στη λαϊκή βούληση τις τελευταίες ημέρες της Βασιλείας του και να παρατείνει την υβριδική πολιτική ζωή του άγνωστο για πόσο. Λίγο Παπανδρέου, λίγο Θεοχαρόπουλο, λίγο Δανέλλη, λίγο Θεοδωράκη μαζί με λίγη Κουντουρά και λίγο ότι να’ναι.

Λίγη προδοσία στην ψήφο του λαού, τι πειράζει, άραγε. Ουδείς αναμάρτητος, πλην του Αλέξη Τσίπρα στη σημερινή Βουλή.  Ποιο περιμένει άραγε να είναι το αποτέλεσμα των πράξεών του. Στην καλύτερη περίπτωση για αυτόν η επόμενη ημέρα θα τον βρει με μία εξουσία χωρίς λαό. Που θα πάει μ’αυτή, πέρα από το να πανηγυρίσει τη διάλυση της Ελλάδας. Αυτή ίσως είναι και η υπέρτατη ηδονή των αφεντικών του Αλέξη Τσίπρα. Η αυτοκτονία της Ελλάδας με καθαρά τα χέρια τους.

Έστειλε και η Μαντάμ “Ο” από το Χαρβαρντ τον Καθηγητή Κλασικών Σπουδών και Διευθυντή του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίουνα δει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να του πει πόσο καλό πολίτευμα είναι η αριστοκρατία και πως πρέπει να συνεχίσει να παίζει το ρόλο του θεσπέσια όπως τώρα, μέχρι να κλείσει η αυλαία και το νέο αυταρχικό καθεστώς της αριστοκρατίας των Ολίγων να αναλάβει τη διακυβέρνηση της Ελλάδας.

Η Μαντάμ “Ο” να ορίζει Υπουργούς, να ορίζει τη νέα Αυλή της Ελλάδας και να ρίξει τον ελληνικό λαό στον Καιάδα της ιστορίας εξαχρειωμένο και επαίτη. Αρχή ο επόμενος ανασχηματισμος του Αλέξη Τσίπρα.

Υπάρχει μία μονο Ελλάδα και πρέπει να το καταλάβουν όλοι, με έναν μόνο ανάδοχο, για να γίνουμε και πάλι πυρσός ελευθερίας στην Ευρώπη. Η Ελλάδα της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της ισότητας, της δικαιοσύνης, της ταπεινότητας και της πίστης.

Με αυτά τα υλικά και πολύ πολύ μόχθο πρέπει να χτιστεί η Νέα Ελλάδα, και χωρίς αυλές και αυλικούς. Αυτή η Ελλάδα θα περάσει από τις όχθες της Ατλαντίδας και σαν μια νέα Πολιτεία θα πλημμυρίσει το καθεστώς του Αλέξη Τσίπρα, της Μαντάμ «Ο» και των αφεντικών της, όσο και αν προσπαθούν να διασωθούν ασκώντας τρομοκρατία. Κατά βάθος ήδη τρέμουν και συναλλάσσονται την επιβίωση τους μετά τις εθνικές εκλογές. Έτσι δεν είναι, κ.Μητσοτάκη;

Εδώ Ελλάδα, Εδώ Ελλάδα, 

19 Ιανουαρίου ’19…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ