“Κυρίαρχος” στο Λονδίνο η Άρσεναλ. Σε απόσταση “βολής” από την 4άδα – video


Η Άρσεναλ ήταν ο απόλυτος «κυρίαρχος» στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τσέλσι και μετά τη νίκη της με 2-0, πλησίασε τους «μπλε» στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, σε απόσταση μόλις τριών βαθμών, εντείνοντας τη «μάχη» για τα «εισιτήρια» του Champions League.

Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στη βασική της ενδεκάδα, η Άρσεναλ έκανε σημαντικό βήμα προς τη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη 4άδα της Πρέμιερ Λιγκ, αφού νίκησε την Τσέλσι με 2-0 και βρέθηκε μόλις μια νίκη μακριά της, στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Γλίτωσε νέο “έμφραγμα” η Λίβερπουλ! Ασταμάτητη η Γιουνάιτεντ – videos

Οι “κανονιέρηδες” μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, “καθάρισαν” από νωρίς το ντέρμπι του Λονδίνου, βάζοντας “φωτιά” στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Ο Λακαζέτ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 14′, με εκπληκτικό τελείωμα, για να “σφραγίσει” τη νίκη για την ομάδα του στο 39′ ο Κοσιελνί με καρφωτή κεφαλιά. Οι συνθέσεις στο ματς

Αρσεναλ (Εμερί): Λένο, Μπεγιερίν (72′ Ελνένι), Παπασταθόπουλος, Κοσιελνί, Κολάσινατς, Ράμσεϊ (67′ Νάιλς), Τορέιρα, Γκεντουζί, Τσάκα, Λακαζέτ (68′ Ιβόμπι), Ομπαμεγιάνγκ

Τσέλσι (Σάρι): Κέπα, Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Αθπιλικουέτα, Λουίζ, Ζορζίνιο, Καντέ, Κόβασιτς (63′ Μπάρκλεϊ), Αζάρ, Πέδρο (68′ Οντόι), Γουίλιαν (68′ Ζιρού)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ