Ο Χρήστος Σπανός μιλά για τα γυρίσματα του «Ετερος εγώ»

Για τον Χρήστο Σπανό αυτή είναι μια πολύ δημιουργική χρονιά…

Τηλεοπτικά κάνει γυρίσματα για δύο σειρές -για το «Οσο έχω εσένα» του ΣΚΑΪ και για την τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας «Ετερος εγώ», που θα προβληθεί από την COSMOTE TV, πιθανότατα την άνοιξη-, ενώ παράλληλα κάνει και θέατρο!

Με αφορμή, λοιπόν, τον ρόλο-κλειδί που κρατά στο καθημερινό του ΣKAΪ, ο ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Ερμή στη σειρά «Ακρως οικογενειακόν», μιλάει στην «Espresso» για τον ήρωά του στη σειρά και τις ανατροπές που αναμένονται.
«Τηλεοπτικά είμαι ο Πέτρος, λογιστής, και το δεξί χέρι του παππού Νέστορα Λομασίνι. Ο ήρωάς μου είναι ένας μυστηριώδης τύπος που εξαρχής δεν καταλαβαίνεις τι έχει σκοπό να κάνει. Αυτό το στοιχείο ήταν που με κέντρισε στον συγκεκριμένο ρόλο. Ηθελα να κάνω κάτι διαφορετικό κι αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχα κάνει μέχρι τώρα» λέει.

«Με τον ερχομό του Αλέσιο Λομασίνι (Γιάννης Ποιμενίδης) θα αποκαλυφθούν κάποια μυστικά και θα υπάρξουν ανατροπές. Ο Αλέσιο ήρθε με σκοπό να πάρει την εταιρία πίσω. Εγώ τον βοηθάω και είμαστε σαν ομάδα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι με κρατάει καλά στο χέρι του ο Γεώργιος (Δημήτρης Κουρούμπαλης), γιατί μ’ έχει βάλει να πλαστογραφήσω την υπογραφή του Αλκη (Νικόλας Μπράβος) κι αυτό θα του δημιουργήσει άλλα τόσα προβλήματα» λέει για την υπόθεση της σειράς ο ηθοποιός.

Ποια και γιατί; «Σίγουρα για κάποιους από την οικογένεια είμαι το μάννα εξ ουρανού, ενώ κάποιοι πολύ σύντομα δεν θα θέλουν να με βλέπουν και σίγουρα όλη αυτή η ιστορία -το ότι συμμάχησα για αρκετό καιρό με τον Γεώργιο- θα αποβεί σε βάρος μου». Οταν ο κόσμος τον συναντά στον δρόμο, έχει άποψη για το πώς θέλει να εξελιχθεί ο ρόλος του; «Πάντα μια μερίδα του κόσμου ταυτίζεται και σου μιλάει σχετικά με τη σειρά. Αυτό συνέβαινε πάντα. Συνήθως, όμως, μιλούν σε προσωπικό επίπεδο! Μου λένε ότι από κοντά φαίνομαι πιο μικρός ή πιο ψηλός».

Ο Χρήστος Σπανός έχει κάνει γυρίσματα και για την τηλεοπτική παραγωγή «Ετερος εγώ», την οποία θα δούμε από την COSMOTE TV. «Δεν μπορώ να πω πολλά για τον ρόλο μου. Κάνω μια μικρή συμμετοχή. Αυτό όμως που μπορώ να πω είναι ότι είναι μια σπουδαία παραγωγή! Από τον σκηνοθέτη, τον διευθυντή φωτογραφίας, είναι όλοι ένα σπουδαίο team. Είχα δει την ταινία και ήμουν φαν της. Η σειρά θα είναι πάρα πολύ ωραία και αυτό που έχω δει είναι ότι ο κόσμος το περιμένει με αγωνία. Ανέβασα ένα story στο instagram μου και πήρα πολλά σχόλια γι’ αυτό».

Τον ηθοποιό τον συναντάμε για τρίτη χρονιά και στο θέατρο Κάππα, όπου παίζει στο «Δείπνο ηλιθίων». «Μια σπουδαία παράσταση, η οποία… σκίζει! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος που το έχει σκηνοθετήσει έχει κάνει μια υπέροχη δουλειά και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι είμαστε γεμάτοι κάθε βράδυ από Τετάρτη μέχρι Κυριακή».

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here