Παύλος Ευαγγελόπουλος: Υπήρξε κάτι που να του έφερε «τούμπα» τη ζωή;

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος ήταν αρκετά αποκαλυπτικός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό!

Ο ηθοποιός μίλησε για πολλά! Μίλησε για τις ώρες που εργάζεται καθημερινά, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει αν έχει υπάρξει κάτι που να του έφερε «τούμπα» τη ζωή!

Έχει μείνει κάτι να κάνεις;

Δεν έχω κάτι, ό,τι έχει να κάνει αφορά στη δουλειά και όχι ειδικά, συγκεκριμένα πράγματα, δηλαδή να κάνω ειδικές δουλειές, καλές συνεργασίες, να εξελίσσομαι.
Έχεις ανάλογη εμπειρία όπως εκείνη του ήρωα που υποδύεσαι;
Ο ήρωας, έτσι όπως είναι γραμμένος, έχει τεράστια γκάμα συναισθημάτων κι εμπειριών, που δεν υπάρχει κάποιος ο οποίος να δει το έργο και να μην ταυτιστεί με τον Φώτη. Έχει τόση αλήθεια το έργο, που ακουμπάει παντού, είναι σπουδαίο.
Υπήρξε κάτι που σου έφερε «τούμπα» τη ζωή;
Όχι, γιατί τα αφήνω στο παρελθόν και δεν μπορεί να έρθει κάτι να μου το φέρει «τούμπα», δεν το κουβαλάω μαζί μου. Να έρθει κάτι ξαφνικά «τούμπα» και να μείνω «κάγκελο», όχι, δεν μου έχει συμβεί. Τώρα είμαι μια χαρά, σε φάση δημιουργίας και είναι αυτό που θέλω, έχει να κάνει με τη δουλειά.
-Πόσες ώρες δουλεύεις την ημέρα;
Μόνο το γύρισμα για τη σειρά στην τηλεόραση είναι κάθε μέρα γύρω στις 10-12 ώρες. Τώρα είναι μια μέρα η παράσταση, αλλά έκανα τόσο καιρό πρόβες, είπε χαρακτηριστικά στο Λοιπόν!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ