New love in town! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!


Μόνος εκείνος για αρκετό καιρό, μόνη και εκείνη, αποφάσισαν να ενώσουν τις μοναξιές τους και το αποτέλεσμα είναι… εκρηκτικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, ο γνωστός σεφ Τζώρτζ Παπακώστας -τον οποίο παρακολουθούμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη- και η πανέμορφη παρουσιάστρια, fashion blogger και μοντέλο Έβελυν Καζαντζόγλου εδώ και λίγες εβδομάδες έχουν έρθει πολύ κοντά.

Μόλις λίγο πριν από τις γιορτές, ο Τζωρτζ Παπακώστας δήλωνε ότι δεν ήταν σε σχέση. «Αυτή την περίοδο είμαι μόνος», είχε εκμυστηρευτεί και συνέχιζε: «Στην αρχή της σχέσης θέλω να είμαι προστατευτικός προς την κοπέλα και την ιδιωτικότητά της. Τώρα, όμως, δεν χρειάζεται καμία κοπέλα την προστασία μου». Οσο για την ιδανική για εκείνον γυναίκα, ο ίδιος την περιέγραφε ως «κάποια που να αντέχει την απουσία μου όταν δουλεύω, να είναι αυτόνομη, δυναμική και τα μάτια της να αστράφτουν όταν με κοιτάζει».

Φαίνεται πως όλα αυτά τα βρήκε στο πρόσωπο της πανέμορφης Έβελυν, η οποία για αρκετά χρόνια είχε εγκατασταθεί μόνιμα στην Κύπρο και μάλιστα είχε καταφέρει να χτίσει μια σπουδαία καριέρα στον χώρο της μόδας αλλά και της τηλεόρασης εκεί. Μέχρι και τα εθνικά καλλιστεία ανδρών παρουσίαζε στο Νησί της Αφροδίτης, ενώ ήταν περιζήτητη ως καλεσμένη σε εκπομπές υψηλής τηλεθέασης. Συγχρόνως, ασχολούνταν -και συνεχίζει να ασχολείται- με τη μεγάλη της αγάπη, τη μόδα, ούσα μία από τις κορυφαίες fashion bloggers της χώρας.

Άλλωστε, παράλληλα με το μόντελινγκ, όπου ξεκίνησε να δουλεύει σε ηλικία 17 ετών, η Έβελυν Καζαντζόγλου έχει σπουδάσει styling και image making, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Αγγλία. Πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να γίνει ξανά… πολίτης του κόσμου, εγκαταλείποντας την Κύπρο και κάνοντας ταξίδια ανά την Ευρώπη για φωτογραφίσεις αλλά και για προώθηση της δουλειάς της γενικότερα. Και κάπου εκεί φαίνεται ότι προέκυψε ο έρωτας με τον γνωστό σεφ και επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης, ο οποίος διαθέτει επίσης αέρα από Νέα Υόρκη, μιας και για πολλά χρόνια ζούσε εκεί.

Το ειδύλλιό τους είναι πολύ «φρέσκο» και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ούτε στο φιλικό περιβάλλον του ενός ή του άλλου. Κοινώς βρίσκονται ακόμα σε διερευνητικό στάδιο, ανυπομονώντας κάθε φορά να συναντηθούν ξανά, ύστερα από μια πολυάσχολη και απαιτητική ημέρα. Ενδιάμεσα, βέβαια, έχουν να αντιμετωπίσουν και τα συχνά ταξίδια της Έβελυν σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ή μητροπόλεις της μόδας, τα οποία την κρατούν αναγκαστικά μακριά από την Ελλάδα και από τον Τζωρτζ. Προσφάτως βρέθηκε στο Μιλάνο για φωτογράφιση και για άλλες δουλειές και φυσικά αναγκάστηκε να μείνει για λίγο παραπάνω από ό,τι υπολόγιζε μακριά από τον νέο της αγαπημένο.

Εφόσον πρόκειται για μια τόσο καινούργια σχέση, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να διαπιστώσουν ακόμα και οι ίδιοι αν ταιριάζουν και αν όλη αυτή η ρομαντική ιστορία θα έχει μέλλον. Το σίγουρο, ωστόσο, είναι πως οι δυο τους περνούν καλά και είναι ενθουσιασμένοι και πολύ γοητευμένοι ο ένας από τον άλλον.

New love in town! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

New love in town! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

New love in town! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ