Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Τα media δεν με κανάκεψαν ποτέ… Τίποτα δεν μου χαρίστηκε»


Κάνοντας τον απολογισμό της στην καριέρα που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δηλώνει πως τίποτα δεν της χαρίστηκε και τονίζει τη σχέση της με τα media. 

«Τα media δεν με κανάκεψαν ποτέ, ούτε με έβαλαν απέναντι. Από την άλλη, ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Εγώ κάνω τη δική μου με αξιοπρέπεια, με σεβασμό και με όλα όσα πρεσβεύει η δική μου στάση ζωής» είπε η παρουσιάστρια.

Η ίδια συνέχισε μιλώντας για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις φήμες που κυκλοφορούν για εκείνη: «Δεν μπορώ να κάθομαι και να απαντάω σε φήμες και δημοσιεύματα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τα αντιμετωπίζω με χιούμορ. Έτσι αντιμετώπισα και τη συγκεκριμένη φήμη όταν με ρώτησαν οι δημοσιογράφοι στην πρεμιέρα της παράστασης του Νίκου Μουτσινά. Στο παρελθόν ήμουν ιδιαίτερα διστακτική με τους δημοσιογράφους. Πλέον διακωμωδώ τις καταστάσεις που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Πάντα απαντώ μέσα από τη δουλειά μου και τη σιωπή μου όλα αυτά τα χρόνια. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε και τίποτε δεν ήρθε ουρανοκατέβατο. Σε κανέναν δεν δίνεται κάτι μόνο για τα ωραία του μάτια. Όλες οι δουλειές απαιτούν μόχθο, διεκδίκηση και αγώνα, ώστε να υπάρχει διάρκεια στο χρόνο».

Πηγή: People

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Τα media δεν με κανάκεψαν ποτέ... Τίποτα δεν μου χαρίστηκε»


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. να μην ΜΟΡΦΩΝΕΤΕ τις κορες σας εχουν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ που βλεπει γκομενες καναλαρχων πορνες πολυτελειας μπορει να εργασθουν σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ τηλεορασης η μπορει να γινουν ηθοποιοι χωρις σπουδες ο ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ηθοποιος? παραδειγμα

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ