Καλλίτσης-Χριστοπούλου: Ήρθαν τετ α τετ στις δικαστικές αίθουσες και δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά!


Σαν δυο ξένοι εμφανίστηκαν την Παρασκευή στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας ο κομμωτής των celebrities Πάνος Καλλίτσης και η πρώην σύζυγός του, booker μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου, οι οποίοι έπεσαν θύματα αιματηρής ληστείας στο γκαράζ του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό, τον Ιανουάριο του 2016!

Χωρίς να ανταλλάξουν ούτε ματιά, άκουσαν την απόφαση του δικαστηρίου να διακόψει για τις 5 Φεβρουαρίου.

Ο πρόεδρος του Μικτού Εφετείου της Αθήνας, σύμφωνα με την Espresso, αναγκάστηκε να ανακοινώσει τη διακοπή της δίκης, καθώς ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα, ζήτησε χρόνο από το δικαστήριο για να μελετήσει τη δικογραφία.

Παρά τα τραύματα που τους έχει αφήσει η επίθεση και παραμένουν ανοιχτά, ο γνωστός hairstylist Πάνος Καλλίτσης και η ξανθιά Ελενα Χριστοπούλου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις ως coach στο reality μόδας «Greece»s Next Top Model», έδωσαν κανονικά το «παρών» στο δικαστήριο.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε την εντύπωση όσων βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα ήταν πως, αν και οι δυο τους έχουν περάσει πολλά μαζί, εντούτοις δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα σε όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και την παρακολούθησαν από απόσταση.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται ένας αστυνομικός, ένας 35χρονος Ιρακινός και ένας 42χρονος κρατούμενος των φυλακών, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε πολυετείς καθείρξεις 12 ως 54 χρόνων.

Οι τρεις τους κατηγορούνται πως το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου 2016 έστησαν καρτέρι στο γκαράζ του σπιτιού του πρώην ζευγαριού, την ώρα που επέστρεφαν από το κομμωτήριο του Καλλίτση στο Χαλάνδρι. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο γνωστός κομμωτής από τρεις σφαίρες στο στήθος και στα πόδια, ενώ και η σύζυγός του δέχθηκε μια σφαίρα στο χέρι.

Σε δήλωσή του, μετά τη διακοπή της διαδικασίας, ο Πάνος Καλλίτσης ανέφερε πως του είναι πολύ δύσκολο να ξαναζήσει όλη αυτή την περιπέτεια και εξέφρασε την ελπίδα η δίκη να τελειώσει σύντομα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ