Ο Ναμπί “εκτέλεσε” τον Παναιτωλικό. Νίκη “ανάσα” για ΟΦΗ


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ναμπί, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΟΦΗ σημείωσε δύο γκολ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ, οι Κρητικοί επικράτησαν εντός έδρας του Παναιτωλικού με 3-0, για την 17η αγωνιστική της Superleague, και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, στη «μάχη» που δίνουν για την παραμονή.

Σπουδαία νίκη παραμονής πανηγύρισε ο ΟΦΗ στην 17η αγωνιστική της Superleague. Οι Κρητικοί επικράτησαν εντός έδρας του Παναιτωλικού με 3-0, έφτασαν τους 15 βαθμούς και προσπέρασαν τον ΠΑΣ Γιάννινα στη βαθμολογία.

Ο Ναμπί έκανε ονειρικό ντεμπούτο, καθώς σημείωσε δύο γκολ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ (26′, 73′), ενώ δίχτυα βρήκε και ο Βουό (86′). Οι παίκτες του Δέλλα ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κυριακίδη, ενώ στο 37′ ο Μοράρ έχασε πέναλτι.Ο αγώνας

Ο ΟΦΗ είχε το… πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, έφτιαξε ευκαιρίες στα καρέ του Παναιτωλικού και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 26′. Ο Ναμπί εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Κυριακίδη, που έπεσε αλλά δεν μπόρ4εσε να αντιδράσει.

Για λίγα λεπτά ο Παναιτωλικός έδειξε να παίρνει τα.. πάνω του και πίεσε για την ισοφάριση. Στο 37′ όμως οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα. Ο Μπράουν ανέτρεψε τον Μανά, ο Μοράρ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στρέζο που απέκρουσε. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον ΟΦΗ να έχει μια σημαντική στιγμή. Από εκτέλεση κόρνερ του Ναμπί, ο Μεγιάδο δεν κατάφερε ανενόχλητος να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Αγρινίου!

Στο 70′ ο Βουό έκλεψε την μπάλα και βγήκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη. Ο τερματοφύλακας έπιασε την μπάλα στα όρια της μεγάλης περιοχής και ο διαιτητής έδειξε φάουλ και κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού. Η φάση, ωστόσο είναι πάρα πολύ οριακή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ναμπί και με δεύτερο απευθείας φάουλ έκανε το 2-0 και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του.

Στο 86′ ο Κουτσιανικούλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Παναιτωλικού πέρασε και τον Γιαννακόπουλο, αλλά το πλασέ του από πλάγια θέση σε κενή εστία σταμάτησε στο δοκάρι. Το ριμπάουντ πήρε ο Βουό, ο οποίος έκανε το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ.Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Γιαννούλης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Μπράουν (85′ Δεληγιαννίδης), Νάστος, Μεγιάδο, Ντίνας (80′ Νέιρα), Ναμπι (90′ Οικονόμου), Κουτσιανικούλης, Βουό

Παναιτωλικός (Δέλλα): Κυριακίδης, Τσοκάνης (69′ Αμαράλ), Άργκους, Μάλης, Μαρινάκης, Λιάβας (60′ Μπαϊροβιτς), Λουσέρο, Ντίας, Μάζουρεκ (73′ Γιαννακόπουλος), Μανα, Μοράρ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ