Αυτή η γυναίκα αγόρασε τρία σύνολα από το διαδίκτυο και το αποτέλεσμα την έκανε να κλάψει (pics)

Πόσες φορές σας έχει συμβεί ενώ χαζεύετε στο Facebook να πέσετε πάνω σε μια διαφήμιση κάποιου e-shop με γυναικεία ρούχα; Τίποτα δεν θα μπορούσε να πάει στραβά γι’ αυτή τη γυναίκα: η ιστοσελίδα φαινόταν αξιόπιστη και οι φωτογραφίες των ρούχων ήταν τόσο εκπληκτικές, που φανταζόταν ότι θα μπορούσε να είναι μία από εκείνες τις πανέμορφες γυναίκες που περπατούν στον δρόμο, κάνοντας τα κεφάλια των περαστικών να γυρνούν προς το μέρος τους!

Οι εξαιρετικά ελκυστικές και σχεδόν αδιανόητες τιμές θα έπρεπε να την υποψιάσουν, αλλά όχι… Γέμισε το ηλεκτρονικό της καλάθι με διάφορα ρούχα και απλώς περίμενε. Πέρασε πάνω από ένας μήνας πριν φτάσουν τα πολυαναμενόμενα πακέτα και παρόλο που ήταν συνηθισμένη σε κομψές συσκευασίες, ώστε το περιεχόμενο να παραμένει άθικτο, το μόνο που αντίκρισε ήταν μερικά κουρέλια τυλιγμένα σε κούτες με μονωτική ταινία και τότε κατάλαβε ότι κάτι πάει στραβά!

Το φόρεμα όπως το είδε στο διαδίκτυο

Το φόρεμα που έλαβε (αριστερά) και η μετατροπή του (δεξιά)

Πρώτα απ’ όλα, τα ρούχα που έλαβε δεν ανταποκρίνονταν στην περιγραφή της ιστοσελίδας. Το μήκος, το υλικό και ο σχεδιασμός ήταν όλα λάθος. Τα ρούχα που διαφημίζονταν ως λινά, μεταξένια ή βαμβακερά, αποδείχθηκε ότι ήταν φτιαγμένα από το φθηνότερο συνθετικό ύφασμα. Δοκιμάζοντας τα ρούχα δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα φαίνονταν τόσο χάλια! Κοιτάζοντας τον εαυτό της στον καθρέφτη, δεν ήξερε αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει.

Η τουνίκ όπως την είδε στο διαδίκτυο

Η τουνίκ που έλαβε (αριστερά) και η μετατροπή της (δεξιά)

Τότε πήρε την απόφαση να μεταμορφώσει αυτά τα κουρέλια σε κανονικά ρούχα μέσα σε λίγες ώρες, χρησιμοποιώντας μερικά επιπλέον κομμάτια της γκαρνταρόμπας της. Εμείς σας αποκαλύπτουμε τα tips της, ελπίζοντας ότι θα σας φανούν χρήσιμα και θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε όσα έζησε.

Το σετ όπως το είδε στο διαδίκτυο

Το σετ που έλαβε (αριστερά) και η μετατροπή του (δεξιά)

1. Σιδερώστε προσεκτικά τα ρούχα. Δεν θα πιστέψετε τι θαύματα κάνει το σίδερο!

2. Φορέστε κατάλληλα εσώρουχα ενώ δοκιμάζετε τα νέα ρούχα.

3. Αν χρειαστεί απλώς κόψτε το επιπλέον ύφασμα με ψαλίδι.

4. Σκεφτείτε τα αξεσουάρ σας. Τα προσεκτικά προσαρμοσμένα αξεσουάρ κάνουν θαύματα!

5. Συνδυάστε φθηνότερα ρούχα με πιο ακριβά και θα έχετε ακολουθήσει μία από τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

6. Μην υποτιμάτε τη δύναμη του μακιγιάζ.

7. Ποτέ μην χάνετε την ευκαιρία να γελάσετε με τον εαυτό σας σε μια αστεία κατάσταση. Άλλωστε, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here