Μαλακά μαλλιά: Γιατί χρειάζεστε μαλακτικό μαλλιών σε κάθε λούσιμο


Όταν εκτίθενται σε διάφορες περιβαλλοντικές πιέσεις όπως η ρύπανση, η σκόνη ή η ζέστη, τα μαλλιά μας χρειάζονται επιπλέον φροντίδα και προστασία

Είναι αλήθεια ότι όταν λούζετε τα μαλλιά σας, αφαιρείται όλη η βρωμιά στο τριχωτό της κεφαλής σας. Αλλά το σαμπουάν μπορεί επίσης να στεγνώσει και να θαμπώσει τα μαλλιά σας. Επομένως, η χρήση ενός conditioner μετά το λούσιμο είναι ζωτικής σημασίας. Αποτελεί βασικό συστατικό κάθε ρουτίνας περιποίησης μαλλιών.

Μείωση των σχισμένων άκρων

Οι σχισμένες άκρες εμφανίζονται όταν τα μαλλιά αρχίζουν να σχίζονται λόγω ευθραυστότητας και ξηρότητας. Εμποδίζουν την ανάπτυξη των μαλλιών μας. Αυτές οι ανησυχίες θα μειωθούν με το conditioner, το οποίο θα προστατεύει επίσης τα μαλλιά σας από το σπάσιμο. Επιπλέον, θα ενυδατώσει, θα ταΐσει και θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας.

Αυξάνει την απαλότητα και τη λάμψη

Το κύριο πλεονέκτημα οποιουδήποτε conditioner είναι να δίνει στα μαλλιά μας αξιοσημείωτη λάμψη τροφοδοτώντας τα και ενισχύοντάς τα έντονα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των ενυδατικών συστατικών του conditioner. Αποκαθιστούν κάθε μεμονωμένη τρίχα και εμποδίζουν τα μαλλιά να στεγνώσουν και να φριζάρουν.

Μειώνει την ξηρότητα

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το τακτικό λούσιμο των μαλλιών σας θα εξαλείψει τα φυσικά έλαια από αυτά. Η συγκράτηση της υγρασίας προκαλεί σκλήρυνση, η οποία οδηγεί σε ξηρότητα. Τα μαλακτικά βοηθούν στη μείωση της ξηρότητας και ενυδατώνουν τους θύλακες των τριχών από μέσα.

Αποτρέπει το σπάσιμο των μαλλιών

Τα μαλακτικά μαλλιών βοηθούν στην ενυδάτωση του τριχωτού της κεφαλής, ξεμπερδεύουν τα μαλλιά και διευκολύνουν το χτένισμα. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά θα γίνουν πιο δυνατά και υγιή. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το conditioner εμποδίζει τα μαλλιά να σπάσουν ακούσια και σταματά την τριχόπτωση.

Λειτουργεί ως φράγμα προστασίας

Εάν έχετε βαμμένα μαλλιά ή κολυμπάτε συχνά σε χλωριωμένο νερό, το conditioner είναι απαραίτητο. Δημιουργώντας ένα φράγμα ή προστατευτικό κάλυμμα, τα κοντίσιονερ προστατεύουν τα μαλλιά σας. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι η επίστρωση εμποδίζει το χρώμα των μαλλιών σας να ξεθωριάσει γρήγορα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ