Άγριος ξυλοδαρμός φωτορεπόρτερ και τεχνικού της ΕΡΤ – Στο νοσοκομείο ο Κώστας Νταντάμης (vid, pic)


Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, ο φωτορεπόρτερ Κωστής Νταντάμης

Ομάδα διαδηλωτών άρχισε να τον κλωτσάει και να τον χτυπάει με ρόπαλα, ενώ του έκλεψαν τη φωτογραφική και τον υπόλοιπο εξοπλισμό του.

«Μου φώναζαν φέρε την κάμερα, δεν την έδωσα και άρχισαν να με χτυπούν και να με βαράνε. Ξεκίνησαν γύρω στα 2-3 άτομα και μετά μαζεύτηκαν κι άλλοι. Μου έκλεψαν τον εξοπλισμό», κατήγγειλε ο ίδιος.

Ο άτυχος φωτορεπόρτερ φέρει τραύματα στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Επιπλέον οι άγνωστοι του έκλεψαν και τον φωτογραφικό εξοπλισμό του.

Επίθεση δέχθηκε και συνεργείο της ΕΡΤ με αποτέλεσμα, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης, «τον σοβαρό τραυματισμό εικονολήπτη που εκείνη την ώρα κάλυπτε τα γεγονότα». «Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν τρομοκρατούνται. Αντιθέτως, αυτά τα φαινόμενα ενδυναμώνουν τη βούλησή τους να παρέχουν αξιόπιστη και πλουραλιστική ενημέρωση στους έλληνες πολίτες», καταλήγει η ανακοίνωση από το Ραδιομέγαρο.

Εν τω μεταξύ από το ΕΚΑΒ διαψεύδονται οι πληφορορίες περί βρέφους που μεταφέρθηκε από τον χώρο του συλλαλητηρίου με αναπνευστικά προβλήματα σε παιδιατρικό νοσοκομείο.

Επιβεβαιώνεται ότι στο νοσοκομείο «Σωτηρία» τέσσερα άτομα από το συλλαλητήριο με ελαφρά δύσπνοια και στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο δέκα τραυματίες αστυνομικοί.

Το ΕΚΑΒ επιβεβαίωσε τέλος τον τραυματισμό με μαχαίρι ενός άνδρα στην οδό Ασκληπιού, χωρίς να υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το κατά πόσο το περιστατικό συνδέεται με το συλλαλητήριο.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν ντρέπονται να ψεύδονται έτσι ακατάπαυστα? ο στρατός πόλεων του τσίπρα τα προκάλεσε. ποιος τον έδειρε? οι γέροντες και τα γυναικόπαιδα των οικογενειών? αίσχος το παλλαικό συλλαλητήριο να αμαυρώνεται από την μπολσεβίκικη προπαγάνδα. μας ρίξαν τα ληγμένα χημικά για να μας τρέψουν σε άτακτη αποχώρηση. ΑΙΣΧΟΣ.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ