Οι Ghostbusters επιστρέφουν το 2020


Το teaser του Jason Reitman αποκαλύπτει πως θα αποτελεί συνέχεια της original ταινίας που σκηνοθέτησε ο πατέρας του το 1984.

Το πρόσφατο reboot των «Ghostbusters» είχε απογοητεύσει τους θαυμαστές της κλασικής κωμωδίας επιστημονικής φαντασίας, κάτι το οποίο αποτυπώθηκε τόσο στις εισπράξεις της ταινίας, όσο και στις κριτικές. Μάλλον όμως δεν έχουμε ακούσει την τελευταία λέξη των κυνηγών φαντασμάτων, αφού όπως φαίνεται η Sony έχει ξεκινήσει την παραγωγή μιας νέας συνέχειας με τον Jason Reitman επικεφαλής.

Το Ecto-1 είναι έτοιμο να ξαναβγεί στους δρόμους.

Ο Jason Reitman – ο οποίος είναι ο γιος του σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας από το 1984, Ivan Reitman – έχει μάλιστα ετοιμάσει ένα teaser τρέιλερ που επιβεβαιώνει πως πρόκειται για μια συνέχεια των πρώτων ταινιών. Στο τρέιλερ ακούγεται η κλασική μουσική του Elmer Bernstein και έμφανίζεται το Ecto-1, το σκουριασμένο και ταλαιπωρημένο αυτοκίνητο των Ghostbusters μέσα σε έναν στάβλο. Το teaser ολοκληρώνεται με την επισήμανση πως η ταινία θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2020, όταν και συμπληρώνοντας 30 χρόνια από την πρώτη ταινία της σειράς.

 

Ο Ivan Reitman εξέφρασε την απόλυτη στήριξη στο γιο του, σχολιάζοντας πως η προσέγγιση του στο νέο σίκουελ τον έκανε «να κλάψει στο τέλος» από την συγκίνηση και τα γέλια. Παρά το εντυπωσιακό teaser, δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά της Sony για την νέα συνέχεια, ούτε έχει ξεκαθαριστεί κατά πόσο θα επιστρέψουν οι εναπομείναντες πρωταγωνιστές.

Το πρόσφατο reboot των Ghostbusters δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες κοινού και κριτικών.

«Τρέφω τόσο σεβασμό για αυτό που δημιούργησε ο Paul Feig με εκείνες τις εξαιρετικές ηθοποιούς και θα ήθελα να δω κι άλλες ιστορίες από αυτούς. Αυτή όμως η ταινία θα ακολουθήσει την πορεία της original ταινίας» δήλωσε ο Jason Reitman για την συνέχεια που ετοιμάζει. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο σκηνοθέτης αναζητεί τέσσερις έφηβους για την ταινίας – δύο αγόρια και δύο κορίτσια – οπότε δεν είναι ξεκάθαρος ο ρόλος των «original» Ghostbusters στην ταινία.

Ernie Hudson, που είχε ενσαρκώσει τον Winston Zeddemore στις δύο πρώτες ταινίες, δήλωσε στο Twitter πως περιμένει ένα τηλεφώνημα από την Sony. «Ο Ivan Reitman και όλοι είναι εκεί. Τώρα εάν το στούντιο θα το κάνει, εγώ είμαι ο τύπος που περιμένει δίπλα στο τηλέφωνο και περιμένει για την κλήση. Οπότε εάν καλέσουν, θα απαντήσω. Εάν όχι, έχω άλλα πράγματα που κάνω».

Αντίστοιχα όμως περιμένει δίπλα στο τηλέφωνο και ο Dan Aykroyd, ο οποίος απαντώντας στο teaser έγραψε στο Twitter πως «εάν χρειάζεστε ένα ρεκτιφιέ, ξέρετε ποιον να πάρετε». Παράλληλα ο ηθοποιός δήλωσε πως δεδομένης της αγάπης του Jason Reitman για το franchise είναι «λογικό που τώρα κληρονομεί την δημιουργική κατεύθυνση» του.

Ως είθισται, ο Bill Murray δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο σχετικά με την νέα ταινία. Στο παρελθόν όμως είχε εκφράσει σοβαρές αντιρρήσεις στο ενδεχόμενο μιας συνέχειας και δεν είναι ξεκάθαρο κατά πόσο θα παίξει σε αυτή. Άλλωστε ο τέταρτος Ghostbuster της παρέας, ο Harold Ramis, πέθανε το 2014. Ο Aykroyd πάντως είχε εκφράσει πρόσφατα την σιγουριά του πως ο Murray θα συμμετάσχει σε ένα ενδεχόμενο reunion.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ