ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης LIVE για την 17η αγωνιστική της Superleague


Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για την 17η αγωνιστική της Superleague. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr

Συνέχεια στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει η ΑΕΚ, μετά το 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, για την 17η αγωνιστική της Superleague.

Οι Αρκάδες προέρχονται από βαριά (0-3) εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουν να πάρουν κάτι καλό από την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.Παρακολουθήστε LIVE το ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης από το newsit.gr

Η ΑΕΚ θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Κάτι τέτοιο έχει να συμβεί εδώ και δέκα χρόνια. Μόνο την περίοδο 2008-09 η ΑΕΚ νίκησε δύο φορές τον Αστέρα. Ήταν και η τελευταία φορά που τον νίκησε σε τρία διαδοχικά παιχνίδια, κάτι που θα συμβεί αν τον νικήσει και τώρα.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά από τα Γιάννινα και έφτασε τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη άμυνα από αυτή στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ όμως έχει δεχτεί γκολ μόνο σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ ο ΠΑΟΚ σε έξι. Μάλιστα και τα τέσσερα αυτά παιχνίδια δεν τα κέρδισε. Τα 11 «μηδενικά» που έχει κρατήσει η ΑΕΚ είναι η καλύτερη επίδοση της σεζόν ως τώρα.  Και τις εννέα νίκες της δηλαδή τις πέτυχε χωρίς να δεχτεί γκολ.

Μάλιστα κοντεύει ένας χρόνος, από τότε που η ΑΕΚ νίκησε αγώνα που δέχτηκε γκολ. Από τις 4 Φεβρουαρίου 2018, όταν νίκησε στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό, έκανε 17 νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ (υπολογίζουμε και τον μηδενισμό 3-0 με τον ΠΑΟΚ).

Ο Αστέρας Τρίπολης φρέναρε και μαζί τελείωσε και ο… μήνας του μέλιτος του Γιώργου Παράσχου. Μετά από τέσσερις νίκες στη σειρά, η ομάδα της Τρίπολης ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην έδρα της με 3-0. Είναι η μοναδική ήττα του Αστέρα στα έξι τελευταία πρωταθλήματος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ