Μάθε αν του αρέσεις! Τα μηνύματά του αποκαλύπτουν…


Τα πρώτα καλά νέα είναι ότι έχουμε μήνυμα. Το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τη συσκευή του για να γράψει είναι από μόνο του ένα πολύ θετικό σημάδι. Τα κακά νέα, πάλι, είναι ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε, αν αυτή η κίνηση κρύβει σοβαρές σκέψεις πίσω της ή είναι μια παρόρμηση της στιγμής αναζητώντας εύκολη παρέα και μια χαλαρή συνάντηση. Σύμφωνα με ειδικούς, υπάρχουν τουλάχιστον τρεις διαφορετικοί τρόποι για να τεκμηριώσουμε το πραγματικό ενδιαφέρον του μέσα από τα μηνύματά του.

Γνωρίζοντας τι ψάχνουμε ανάμεσα στις λέξεις που έχει πληκτρολογήσει μας είναι και πιο εύκολο να ανιχνεύσουμε πού θέλει να οδηγήσει την πρώτη αυτή προσέγγιση …

Οι 3 αδιάψευστες αποδείξεις
Ψάχνουμε σημάδια και εντοπίζουμε μέχρι ποιο σημείο ενδιαφέρεται για μια σοβαρή και μακροπρόθεσμη σχέση. Στο κάτω-κάτω μπορεί να μην ενδιαφερόμαστε και εμείς οι ίδιες να πάμε τόσο μακριά. Η πληροφορία μετράει πριν αναλάβουμε δράση…

1. Στέλνει μήνυμα για να καταστρώσει ένα σχέδιο
Κανένας δεν έχει καιρό για χάσιμο ανοίγοντας περιττές κουβέντες με μια συσκευή. Αν γράψει κάτι ευθύ τύπου «θέλω να βγούμε για φαγητό την Παρασκευή το βράδυ και θα περάσω να σε πάρω στις 8. Είσαι ΟΚ;», τα πράγματα είναι απλά.

Ο τύπος είναι ένα κλασικό αρσενικό που στέλνει την πρόσκλησή του. Από τη στιγμή που δεν είμαστε μπροστά του, στέλνει απευθείας το δικό του μήνυμα χτίζοντας τα θεμέλια μιας σχέσης. Έχει σχέδιο και θέλει να γνωρίζουμε όχι μόνο το ενδιαφέρον του αλλά και την επιθυμία του να το υλοποιήσει χωρίς καμιά αργοπορία.

2. Μας γράφει μήνυμα για να δει πώς αισθανόμαστε
Μόνο εκείνος που νοιάζεται πραγματικά μπορεί να ρωτήσει σε ένα sms τόσο ανοιχτά για τα αισθήματά μας. Αν δηλαδή δεχτούμε μηνύματα που μας ρωτάνε πώς περάσαμε στο γραφείο, πώς νιώθουμε, αν είμαστε κουρασμένες, αν πεινάμε ή αν πονάει το κεφάλι μας μετά από τόσες ώρες στον υπολογιστή, τότε έχουμε ήδη μια καλή περίπτωση.

Ο άνθρωπος κρατάει ατζέντα με τις διαθέσεις μας. Θέλει να ξέρει τους ρυθμούς μας. Ενδιαφέρεται για εμάς τις ίδιες και τι μας κάνει κάθε μέρα λίγο πιο ευτυχισμένες…μας βλέπει ανθρώπινα και θέλει να μας πλησιάσει.

Εδώ θέλει προσοχή: αν δεχόμαστε μηνύματα πιο χαλαρά με φράσεις όπως «τι γίνεται;». «πώς πήγε;» ή «ψήνεσαι για κανένα σινεμά;» χωρίς άλλη συναισθηματική εμπλοκή ή ερώτηση για το πώς νιώθουμε, έχουμε άλλη περίπτωση μπροστά μας.

Στο ραντάρ του δεν είμαστε εμείς αλλά μια απλή γυναικεία παρέα για να γεμίσει τα κενά της ημέρας του. Μπορεί να είναι ένα κουλ παιδί με σούπερ χαρακτηριστικά και διάθεση αλλά αν δεν διαβάσουμε καμιά ερώτηση για το πώς αισθανόμαστε, δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για εμάς τις ίδιες. Τίμιο και αυτό αλλά πρέπει να ξέρουμε τα όριά του.

3. Θέλει να γνωρίζει πού είμαστε
Ακούμε τον ήχο του μηνύματος και διαβάζουμε ένα δικό του sms, αν φθάσαμε σπίτι μας, αν έχουμε κολλήσει στην κίνηση… Όταν ένα αγόρι ενδιαφέρεται, γίνεται προστατευτικό. Είναι το σημάδι ότι μας έχει ήδη τοποθετήσει αλλού.

Στην αρχή οι ερωτήσεις μπορεί να μας φανούν ενοχλητικές ή αδιάκριτες. Αλλά είναι ένας τρόπος για να μας μάθει μέσα από το πρόγραμμά μας και τις κινήσεις μας. Μέσα στο κεφάλι του, εκείνος ήδη χτίζει μια ζωή μαζί μας καταγράφοντας τον τρόπο που ζούμε και το χρονοδιάγραμμα της καθημερινότητάς μας.

Επομένως ενδιαφέρεται;
Η σχέση είναι, πάνω απ’ όλα, μικρές τέτοιες συζητήσεις και ερωταπαντήσεις που πατάνε η μία στην άλλη και χτίζουν ένα σύνολο επιθυμίας να είσαι με τον άλλον. Δεν είναι τυχαίες φράσεις χωρίς συνοχή.

Είναι το σχέδιό του να μπει στον κόσμο μας, είναι το ενδιαφέρον του να μάθει πώς νιώθουμε κάθε στιγμή και είναι και η επιθυμία του να μας προστατεύσει μέχρι να βρεθούμε ασφαλείς στο κρεβάτι μας.

Αυτός είναι ο τύπος που μας βλέπει αλλιώς. Αν μπορέσουμε να τον εντοπίσουμε και βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος των αναζητήσεών μας, είμαστε σε καλό δρόμο. Κάποιες άλλες μάλιστα θα έλεγαν ότι είμαστε υπερτυχερές!

Από την Δέσποινα Σάμψων

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ