«Χρυσός» στη Νέα Ζηλανδία ο Βολικάκης – Όλος ο Βόλος συγκινημένος και υπερήφανος

Στο υψηλότερο βάθρο στο Σκρατς, ενώ “άγγιξε” το μετάλλιο στο Όμνιουμ στη Νέα Ζηλανδία

Εντυπωσιάζει σε κάθε του εμφάνιση ο Χρήστος Βολικάκης και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή του κόσμου. Αυτό έκανε και στη Νέα Ζηλανδία όπου πήρε το χρυσό στο σκρατς και άγγιξε το μετάλλιο στο όμνιουμ όπου κατετάγει 4ος στο 5ο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας πίστας, αλλά βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης των Παγκοσμίων Κυπέλλων, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΠ, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Με την πρώτη θέση στο αγώνισμα του σκρατς και με την 4η θέση στο αγώνισμα του Όμνιουμ, μια ανάσα από το μετάλλιο, αλλά και με την πρώτη θέση στη γενική των Παγκόσμιων Κυπέλλων στο αγώνισμα του Όμνιουμ ολοκληρώθηκε στην όμορφη Νέα Ζηλανδία το πέμπτο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε: “Αναχωρούμε για το 6ο και τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Χονγκ Κονγκ και πλέον ο μεγάλος στόχος είναι να καταφέρω να είμαι ο νέος Κυπελλούχος Κόσμου για το 2018 / 2019” και συνέχισε: “Παίρνω τεράστια δύναμη από την υποστήριξη του κόσμου και τα μηνύματά τους. Μου δίνουν την δύναμη να συνεχίσω ακόμα πιο δυνατά. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκυο 2020 πλησιάζουν!”

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ