Έχει πάρει… φωτιά η ΑΕΚ. “Τριάρα” σε Αστέρα Τρίπολης


Η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, η Ένωση επικράτησε άνετα εντός έδρας και του Αστέρα Τρίπολης με 3-0, για την 17η αγωνιστική της Superleague κι επέστρεψε στην τρίτη θέση.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η ΑΕΚ έχει γυρίσει… τον διακόπτη κι εντυπωσιάζει. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο για δεύτερο σερί παιχνίδι και μετά το 0-4 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, επικράτησε άνετα και του Αστέρα Τρίπολης με 3-0 στο ΟΑΚΑ, για την 17η αγωνιστική της Superleague.

Η Ένωση, η οποία “καθάρισε” την υπόθεση νίκη από το πρώτο εικοσάλεπτο, επέστρεψε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη και την ήττα του Ατρομήτου από την Ξάνθη. Σκόρερ ήταν οι Λιβάγια (9΄), Αλεφ (11΄), Πόνσε (20΄-πέναλτι).Ο αγώνας

Η ΑΕΚ μπήκε αποφασισμένη να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να βάλει από νωρίς βάσεις νίκης και κατάφερε τελικά να πετύχει τρία στα πρώτα είκοσι λεπτά, “καθαρίζοντας” από νωρίς το τρίποντο.

Η Ένωση κατάφερε να βρει δίχτυα σε δύο στατικές φάσεις. Τα εξαιρετικά χτυπήματα του Γκάλο άνοιξαν τον δρόμο για ακόμα μία άνετη νίκη, με τον Λιβάγια να κάνει το 1-0 στο 9′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βραζιλιάνου και τον Άλεφ να κάνει το 2-0, έπειτα από σέντρα του Γκάλο και κεφαλιά πάρε-βάλε του Τσιγκρίνσκι΄.

Στο 20΄ ο Μάνταλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Μουνάφο και ο Πόνσε ευστόχησε από τη βούλα για να φτάσει τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα και να κάνει το 3-0.

Με την ΑΕΚ να έχει σκοράρει ήδη τρεις φορές στο πρώτο εικοσάλεπτο, το παιχνίδι είχε κριθεί από νωρίς. Το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη έριξε ταχύτητα, με τις δύο ομάδες να παίζουν αρκετά σκληρά. Στο 41′ ο Μάνταλος κλώτσησε, μάλιστα, εν ψυχρώ τον Ιγκλέσιας, όμως ο διαιτητής Φωτιάς του «χάρισε» την αποβολή, τιμωρώντας τον μόνο με κίτρινη κάρτα.

Ο ρέφερι δεν είδε ούτε το πέναλτι σε χέρι του Μουνάφο στο 47΄, με την ΑΕΚ να ανεβάζει εκ νέου στροφές στο δεύτερο μέρος, αλλά να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τους Πόνσε (56΄, 76΄), Οικονόμου (57΄). Το 3-0 “σφράγισε” τις προσπάθειες των δύο ομάδων και πιστοποίησε ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Χουλτ, Μπακασέτας, Αλέφ, Μάνταλος (71΄ Κρίστιτσιτς), Πόνσε (82΄ Γιακουμάκης), Λιβάγια (77΄ Κλωναρίδης)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (46΄ Βλάχος), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (65΄ Φερνάντεθ), Άνχελ, Βαλιέντε, Ιγλέσιας (73΄ Δουβίκας), Μουνάφο, Καλτσάς, Μανιάς


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ