Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Δεν έχω απωθημένα και δεν έχω μετανιώσει για τίποτα»


Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για πολλά!

Ο ηθοποιός, ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν έχει απωθημένα, δεν κουβαλάει σκουπίδια από το παρελθόν και κλείνει όλους τους κύκλους!

Δουλεύεις πολύ, καθώς η σεζόν για σένα έχει γυρίσματα για τηλεοπτική σειρά, αλλά και θέατρο.
Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Είμαι κάθε Πέμπτη στο θέατρο «Αλκμήνη», το έργο λέγεται «Έφη, από το Ευτυχία», το οποίο έχει βραβευτεί.
Ο ήρωας κουβαλάει έναν τρελό έρωτα από τα νιάτα του για μια γυναίκα, η οποία τον παράτησε χωρίς αιτία κι εξήγηση κι εκείνος δεν το ξεπέρασε ποτέ αυτό. Έχει βολέψει λίγο τα πράγματα, ώστε να κυλάει η ζωή, ενώ κάποια στιγμή, μετά από 20 χρόνια, επανεμφανίζεται αυτή η Έφη και του φέρνει τα πάνω-κάτω, του κάνει όλη τη ζωή «τούμπα». Με αφορμή αυτό, κάνει έναν απολογισμό ζωής… Κάναμε αυτό που θέλαμε; Εκπληρώθηκαν τα όνειρα μας;
Αναφέρεσαι σε ένα «ταμείο ζωής»;
Ακριβώς, σ» ένα «ταμείο ζωής». Το κυριότερο είναι το τι γίνεται αν δούμε ότι τα πράγματα δεν πήγαν καλά ή όπως τα θέλαμε. Μένουμε εκεί κολλημένοι και βαλτώνουμε ή πάμε παρακάτω;
– Έχεις κάνει αυτόν τον απολογισμό στη ζωή σου;

Ναι, τον έχω κάνει, κάποια στιγμή το μυαλό αρχίζει και τρέχει, κάνω τέτοιες αναδρομές, αλλά με σκοπό να μαθαίνω και όλα αυτά να λειτουργούν σαν μάθημα. Είμαι άνθρωπος που δεν έχω απωθημένα και δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, ό,τι ήθελα να κάνω το έκανα, ούτε κουβαλάω «σκουπίδια» από το παρελθόν, συναισθήματα που να τα έχω στο παρόν και να με εμποδίζουν. Κλείνω τους «κύκλους», είπε στο Λοιπόν!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ