Μπάγια: Δείτε τι αποκάλυψε on camera για το Survivor Πανόραμα – Tι συμβαίνει με την Σπυροπούλου;


Η Μπάγια Αντωνοπούλου μιλά πρώτη φορά on camera για το Survivor Πανόραμα, που θα παρουσιάσει και δε φαντάζεστε τι αποκαλύπτει! Ποια είναι η σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Ήρθαν σε αντιπαράθεση; 

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένη και χαρούμενη που θα κάνω το Survivor Πανόραμα στον ΣΚΑΪ… Είναι κάτι που μου ταιριάζει και περιμένω να ξεκινήσουμε με ανυπομονησία… Κάνω πολλές πρόβες, συζητήσεις…»!
Θα έχει συμπαρουσιαστή στην εκπομπή; Τι λέει η ίδια; «Ο σταθμός θα αποφασίσει ποιοι θα πλαισιώνουν την εκπομπή! Εγώ δεν μπορώ να σας πω κάτι από όλα αυτά που έχουν ακουστεί… Διαβάζω και ακούω ονόματα που δεν τα έχω ακούσει από τον ίδιο τον σταθμό! Όταν ο σταθμός πάρει τις αποφάσεις του θα ανακοινωθεί! Το Survivor Πανόραμα θέλει και τον δημοσιογραφικό χειρισμό… δεν είναι κάτι που το νιώθω ξένο…» τόνισε στην εκπομπή «Happy Day»!
Τι τρέχει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; «Δεν ισχύουν οι φήμες. Με την Κωνσταντίνα γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε τηλεόραση. Δεν υπήρχε μεταξύ μας καμία αντιπαράθεση…» είπε η Μπάγια!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα! 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ