ΠΑΟΚ – Ατρόμητος: Έκλεισε η “τράμπα” Ουάρντα – Γιαννούλη.


Μετά τον Ουάρντα και ο Γιαννούλης αποχαιρέτησε την ομάδα του και η «τράμπα» μεταξύ ΠΑΟΚ και Ατρομήτου θα πρέπει πια να θεωρείται δεδομένη, με τους δύο ποδοσφαιριστές να ακολουθούν αντίθετους δρόμους στη Superleague.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είπε το δικό του “αντίο” στον Ατρόμητο και ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη, αφού αναμένεται να αποτελέσει την τρίτη μετεγγραφή του ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου. Το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνει ο Ουάρντα.

Οι δύο ομάδες αποφάσισαν να κάνουν “τράμπα” τους δύο ποδοσφαιριστές, με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό να επιστρέφει στον Ατρόμητο του Κάναντι μόλις 6 μήνες μετά τη λήξη του δανεισμού του και τον Δικέφαλο του Βορρά να προσθέτει στο ρόστερ του, έναν διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή.Το “αντίο” του Γιαννούλη στον Ατρόμητο

“Ξέρω πως η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη μετά από μια ήττα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτή την οικογένεια για όσα μου πρόσφερε (και ήταν πολλά) σε αυτό το διάστημα που αγωνίστηκα με την φανέλα του Ατρόμητου.

Από τον πρόεδρο κ.Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή, τον κ. Κάναντι και το επιτελείο του για όσα μου έμαθαν εντός και εκτός γηπέδου, μέχρι και τους φροντιστές της ομάδας αλλά και όλους τους εργαζόμενους της ομάδας.

Για το τέλος άφησα όλους τους συμπαίκτες με τους οποίους συνυπήρξα σε αυτό το διάστημα και τους ευχαριστώ πραγματικά για όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε!! Ευχαριστώ και πάλι για όλα!”.

Αργά χθες (20/01) το βράδυ δε, αντίστοιχη ανάρτηση είχε κάνει και ο Ουάρντα, γράφοντας στο facebook το εξής: «Για κάθε λεπτό που αγωνίστηκα, πάντα πάλευα για την φανέλα και αγωνιζόμουν για τους οπαδούς, για όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Σας αγαπώ όλους! Σας εύχομαι τα καλύτερα για το πρωτάθλημα και για το μέλλον», ανέφερε μέσω μηνύματός του στο Facebook.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ