Σοκάρει η Ρίκα Διαλυνά: «Ήταν η βραδιά που τη σφάξανε! Ήταν ανατριχιαστικό…»

Η αποκάλυψη της Ρίκας Διαλυνά σοκάρει!

Η Ρίκα Διαλυνά έκανε μία αποκάλυψη στο Dot, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ!

Στις 9 Αυγούστου 1969, η ηθοποιός Σάρον Τέιτ και σύζυγος του σκηνοθέτη Ρόμαν Πολάνσκι, δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της και μάλιστα βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Στο σπίτι βρίσκονταν ακόμα τέσσερις φίλοι της, οι οποίοι επίσης δολοφονήθηκαν.

Η Ρίκα Διαλυνά αποκάλυψε πως μία μέρα πριν την δολοφονία της Σάρον Τέιτ την είχε προσκαλέσει να μείνει το βράδυ μαζί της (το βράδυ δηλαδή που δολοφονήθηκε) και εκείνη αρνήθηκε, καθώς την επόμενη μέρα θα πετούσε για την Ελλάδα, κι έτσι δεν πήγε το βράδυ στο σπίτι της και γλίτωσε!

Η Ρίκα είπε: «Με τη Σάρον Τέιτ ήμασταν πάρα πολύ φίλες. Για να δείτε τι είναι οι συμπτώσεις, όταν είναι να σωθείς κάποιος, σώζεται. Κάναμε παρέα από το Λονδίνο, μετά στη Νέα Υόρκη και μετά πήγα στο Χόλυγουντ και αυτή έλειπε. Όταν εγώ αποφάσισα να φύγω, είχα δώσει το σπίτι μου και θα έφευγα την άλλη μέρα, τη συναντάω στο δρόμο. Της λέω ότι φεύγω αύριο και μου λέει “αποκλείεται θα μείνεις εδώ”. Της λέω “το έχω δώσει το σπίτι και φεύγω αύριο”. “Θα έρθεις να μείνεις σε μένα, θα μου κάνεις αυτή τη χάρη”, μου λέει. Της λέω δεν μπορώ, αποκλείεται. Και ήταν η βραδιά που τη σφάξανε. Ήταν ανατριχιαστικό»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα! 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ