Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις της Χριστοπούλου στην αγωγή διαζυγίου – Γιατί κατηγορεί τον Καλλίτση


Η Έλενα Χριστοπούλου στην αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση για αναλήψεις ύψους 60.000 ευρώ από τον λογαριασμό της και όχι μόνο…

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους στην αγωγή της η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρει: «Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο εναγόμενος είχε ιδιαίτερη σχέση με τα χρήματα. Αν κι εγώ ήμουν υπεύθυνη για το κλείσιμο του ταμείου εκείνος έπαιρνε τα έσοδα και τα κατέθετε σε προσωπικούς του λογαριασμούς στους οποίους εκ των υστέρων πληροφορήθηκα ότι έβαζε συνδικαιούχους μέλη της πατρικής οικογένειάς του, έτερο μέρος αυτών έβαζε σε θυρίδες και τα υπόλοιπα σε σημεία που μόνο εκείνος γνώριζε».
Όσο για τη σχέση τους, η Έλενα αποκαλύπτει: «Μου έλεγε ότι είμαι παραπάνω βαριά από όσο πρέπει περισσότερο ψηλή από όσο πρέπει, ότι δεν προσέχω τον εαυτό μου, ότι δεν του άρεσαν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου μου».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» και την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου όταν άκουσε όλες αυτές τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ