Μαρινάκης και Ολυμπιακός έδωσαν και πάλι “Ελπίδα”.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα των “ερυθρόλευκων” επισκέφθηκαν την ογκολογική μονάδα Παίδων, Ελπίδα, προσφέροντας δώρα και χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Την στήριξη του στο ίδρυμα “Ελπίδα” έδειξε για ένατη σερί χρονιά η οικογένεια του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” συνοδευόμενοι από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ιδρύματος χαρίζοντας χαμόγελα σε δεκάδες παιδιά.

Οι Πειραιώτες έτυχαν θερμής υποδοχής από την πρόεδρο του Ιδρύματος, Μαριάννα Βαρδινογιάννη αλλά και από τα μικρά παιδιά και τις οικογένειες τους.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως θα συνεχίσει να στηρίζει τα παιδιά και όποιον άλλον χρειάζεται τη βοήθεια του συλλόγου.

Μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού ήταν και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης όπως και ο Σάββας Θεοδωρίδης με τον Κριστιάν Καρεμπέ.Τα όσα δήλωσε ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων»:

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ για άλλη μια φορά, για την 9η συνεχόμενη χρονιά. Όπως είπε και η κυρία Βαρδινογιάννη, η επίσκεψή μας εδώ πλέον αποκτά χαρακτήρα παράδοσης, να είναι δηλαδή η οικογένεια του Ολυμπιακού δίπλα στα παιδιά αυτά! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διαπιστώνουμε πώς κάθε χρόνο υπάρχει μια συνεχής πρόοδος εδώ και πολλά παιδιά έχουν κερδίσει αυτή τη μάχη! Δεν έχουν απλά σωθεί, αλλά θα είναι για πάντα μέλη της κοινωνίας χωρίς προβλήματα. Όλο αυτό έχει να κάνει με το πάθος και τη συνεχόμενη διάθεση που έχει η κ. Βαρδινογιάννη για να βελτιώνει όλο τον οργανισμό, χρόνο με το χρόνο.

Θα ήθελα να τονίσω ακόμα, επειδή είπαμε τις κατηγορίες που υπάρχουν με τους καλλιτέχνες της Ελπίδας, τους Πρωταθλητές της Ελπίδας και όλους τους υπόλοιπους, αυτό που λέμε στην Ολυμπιακό από την αρχή, από την πρώτη στιγμή, αυτό που έχουμε καταφέρει να πετύχουμε παραδοσιακά, είναι πώς ο Ολυμπιακός είναι νικητής! Το ίδιο ακριβώς πετύχαμε και στο Δήμο Πειραιά, με τον συνδυασμό μας, τον «Πειραιά Νικητή»!

Θα πρότεινα λοιπόν να υπάρξει μια νέα κατηγορία στην Ελπίδα, η κατηγορία Ελπίδα Νικητής! Αφορά όλα αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους, οι οποίοι είναι πραγματικοί νικητές της ζωής! Ευχαριστώ πολύ και θα ήθελα για μια ακόμα φορά να σας ευχαριστήσω για όλα όσα κάνετε τόσο για την ελληνική κοινωνία όσο και για όλους μας.

Σας εύχομαι τα καλύτερα, υγεία και ευτυχία για το 2019».

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ