360 Μοίρες: Η συγκλονιστική ιστορία που θα προβληθεί την Πέμπτη στον Alpha


Στον Alpha την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στις 00.10

Νίκος Μουστάκας – Η ιστορία του εγκλήματος στου Φιλοπάππου

Τον περασμένο Δεκαπενταύγουστο στην Αθήνα, στον λόφο του Φιλοπάππου, ο 25χρονος Νικόλας Μουστάκας βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης από συμμορία μαζί με μια φίλη του. Η επίθεση κατέληξε στη θανάσιμη πτώση του σε γκρεμό λίγα μέτρα από το μνημείο.

Σχεδόν πέντε μήνες μετά, η μητέρα και ο πατέρας του Νίκου Μουστάκα βρίσκουν την ψυχική δύναμη και μιλούν, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, στην εκπομπή «360°».

«Κάθε φορά που επισκέπτομαι τον χώρο πηγαίνω πάνω και κοιτώ την υπέροχη θέα που θαύμασε για τελευταία φορά στη ζωή του ο Νικόλας. Και κάθε φορά φεύγω συντετριμμένη από ‘δω. Γιατί για μία ακόμη φορά συνειδητοποιώ ότι ο Νικόλας δεν θα μπορεί πια να χαρεί και να απολαύσει τους καρπούς των κόπων και των προσπαθειών του. Και εμείς δεν θα μπορούμε να τον καμαρώσουμε. Κι αυτό είναι πολύ σκληρό», λέει η μητέρα του Νίκου Μουστάκα στη Σοφία Παπαϊωάννου.

Με συγκρατημένο πόνο και οργή, οι γονείς προσπαθούν να μην ξεχαστεί ο χαμός του γιου τους. Ένας άδικος χαμός μέσα σε έναν αρχαιολογικό χώρο αλλά και ένας χαμός που κάποιοι είχαν από καιρό φοβηθεί ότι θα συμβεί, λόγω διαχρονικών λαθών και παραλείψεων.
«Συνέβη σε ιστορικό χώρο, σε οργανωμένο κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο, πέντε λεπτά με τα πόδια απόσταση από την Ακρόπολη. Εκεί που χτυπά η καρδιά του τουρισμού, εκεί που η χώρα μας υποδέχεται έναν πολύ μεγάλο αριθμό τουριστών, κάθε χρόνο, και επαίρεται για αυτό. Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο είχαν γίνει 58 επιθέσεις. Πώς είναι δυνατόν μέσα σε έναν τέτοιο χώρο να δρουν ανεξέλεγκτα συμμορίες και να επιτίθενται στους επισκέπτες;», αναρωτιέται η μητέρα του Νίκου Μουστάκα.

«360ο», με τη Σοφία Παπαϊωάννου: Ο κύκλος της αλήθειας

 

360 Μοίρες: Η συγκλονιστική ιστορία που θα προβληθεί την Πέμπτη στον Alpha

360 Μοίρες: Η συγκλονιστική ιστορία που θα προβληθεί την Πέμπτη στον Alpha

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ