Λαμία – Παναθηναϊκός LIVE για τη 16η αγωνιστική της Superleague


Την πρώτη του νίκη μέσα στο 2019 θα προσπαθήσει να κάνει ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία, στο ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Superleague.

Λίγες ημέρες μετά τον πρώτο αγώνα τους για το Κύπελλο Ελλάδας, όπου η Λαμία επικράτησε με 1-0, και τρεις πριν από τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Φθιώτιδας, για την 17η αγωνιστική της Superleague.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πέμπτος στη βαθμολογία στο ξεκίνημα της αγωνιστικής, αλλά τα πρόσφατα αποτελέσματά του έχουν φέρει… παρέα στη βαθμολογία, ενώ τον απομάκρυναν από την πρώτη τετράδα.

Ο Ατρόμητος έχει 29 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός 23, όσους και οι Άρης Ξάνθη. Στους 22 βρίσκεται ο Παναιτωλικός. Την ίδια στιγμή, η Λαμία είναι τρίτη πριν το τέλος με 11 πόντους.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Η Λαμία είδε το Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός να μην βγάζει νικητή και τον ΠΑΣ Γιάννινα να χάνει, κάτι που σημαίνει ότι αν πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι, θα είναι η κερδισμένη της αγωνιστικής στην ουρά.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει δημιουργήσει μια καλή παράδοση στην έδρα της με τους “πράσινους”. Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο έχει μια ισοπαλία για το πρωτάθλημα και δύο νίκες για το Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός έχει μια νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του στη Superleague και δύο στα οκτώ τελευταία, γεγονός που μετρίασε τις εντυπώσεις του καλού ξεκινήματος που είχε. Πάντως, στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου που έδωσε κόντρα στην ίδια ομάδα, είχε πολλά αγωνιστικά προβλήματα, λόγω μιας ίωσης που «χτύπησε» τους παίκτες του.

Η… παράδοση μεταξύ των δυο ομάδων

Νίκες Λαμίας: 0

Ισοπαλίες: 1

Νίκες Παναθηναϊκού: 2

Με γηπεδούχο τη Λαμία

Νίκες Λαμίας: 0

Ισοπαλίες: 1

Νίκες Παναθηναϊκού: 0

Στον πρώτο γύρο

Παναθηναϊκός – Λαμία 3-1

(15′ σουτ Μπουζούκης, 70′ σουτ Εμμανουηλίδης, 88′ πέναλτι Κουρμπέλης – 36′ κεφαλιά Αντέτζο)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ