Φόβος και τρόμος στα Εξάρχεια: Τρεις καταγγελίες για απόπειρες βιασμού από άγνωστο άνδρα [Βίντεο-σοκ ]


Τρόμος επικρατεί στα Εξάρχεια, καθώς ένας άνδρας προσπάθησε να αρπάξει και να βιάσει σε δύο γυναίκες και ένα παιδί μέσα σε δύο ημέρες με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του.

Εξάρχεια: Το μπαράζ επιθέσεων

Η πρώτη επίθεση από τον άγνωστο άνδρα καταγράφηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, όταν έπιασε από τη μέση ένα 13χρονο κοριτσάκι στην οδό Βαλτετσίου 50 και επιχείρησε σε προβεί σε γενετήσιες πράξεις. Το παιδί όμως έβαλε τις φωνές και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Μια μέρα αργότερα, την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου ο ίδιος άγνωστος άνδρας, φέρεται να πλησίασε και πάλι μια κοπέλα, ηλικίας 29χρονη ετών στην οδό Εμμανουήλ και Νικηταρά και ακολούθησε το ίδιο σκηνικό, με την νεαρή να φωνάζει και τον επιτιθέμενο να τρέχει μακριά. Η συγκεκριμένη επίθεση μάλιστα έχει καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος με το βίντεο να σοκάρει.

Στο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Law and Order, καταγράφεται η στιγμή που ένας άγνωστος άνδρας ο οποίος φοράει μαύρο μπουφάν, μπλε πουλόβερ και μπεζ παντελόνι επιτίθεται στην 29χρονη. Εκεί ακολουθεί μια αγωνιώδης προσπάθεια της κοπέλας να απομακρύνει τον άγνωστο άνδρα, που έχει ξαπλώσει από πάνω της.

Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνδρας αυτός αποπειράθηκε να βιάσει στην οδό Πηγής 17 και μια 27χρονη, ευτυχώς και πάλι χωρίς αποτέλεσμα καθώς το θύμα αντιστάθηκε και στο σημείο μαζεύτηκαν περίοικοι ου τον έκαναν να τραπεί και πάλι σε φυγή.

Να σημειωθεί πως η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εν λόγω δράστη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ