ΑΕΚ – Μελισσανίδης: “Πολύ σύντομα αυτές οι εκδηλώσεις θα γίνονται στο δικό μας γήπεδο”

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στην εκδήλωση της κοπής της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και… φυσικά αναφέρθηκε στο γήπεδο της ομάδας που είναι υπό κατασκευή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το “παρών” στην ετήσια γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ έδωσε το βράδυ της Δευτέρας (21.01.2019) ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ (σ.σ. ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς) έφτασε στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ λίγα λεπτά πριν της 20.00 και μετά την βράβευσή του από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Χρήστο Παπαδόπουλο, πήρε τον λόγο.

“Χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Να ευχαριστήσω τους παλαιμάχους. Ήμουν παιδί όταν ερχόμουν και έβλεπα τον Νεστορίδη, τον Σαραφίδη, τον Καραφέσκο, τον Κεφαλίδη. Γίναμε εμείς βετεράνοι και αυτοί είναι ακόμα παιδιά, τι γίνεται δεν μπορώ να καταλάβω.

Τους εύχομαι να συνεχίσουν έτσι και το μόνο που έχω να τους πως είναι ότι πολύ σύντομα αυτές οι εκδηλώσεις θα γίνονται στη δική μας αίθουσα, στο δικό μας γήπεδο. Σε εκείνη τη γειτονιά τα έχετε νιώσει διαφορετικά”, ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ