Δράκος των Εξαρχείων: Πώς συνελήφθη ο 23χρος Σύρος – Η πλούσια δράση του


Εξάρχεια: Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας ο «δράκος των Εξαρχείων». Οι αστυνομικές Αρχές ταυτοποίησαν πριν από λίγες ώρες τον δράστη που επιτέθηκε σε πολλές γυναίκες στο κέντρο της Αθήνας και είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.



Η ανάλυση που έγινε στο βιντεοληπτικό υλικό που είχαν στα χέρια τους οι Αρχές, οι περιγραφές, φυσικά, των θυμάτων που μιλούσαν για ένα άτομο μεσαίου αναστήματος, ξανθό, ανοιχτόχρωμο, με γαλάζια μάτια που μιλά σπαστά ελληνικά, καθώς και η έρευνα στη βάση δεδομένων σεσημασμένων ατόμων, βοήθησαν στη συλλογή εκείνων των κομματιών του παζλ που έλυσαν την υπόθεση.

Όπως αναφέρθηκε πρόκειται για έναν 23χρονο με καταγωγή από τη Συρία. Ο νεαρός άνδρας είναι γνωστός στις Αρχές αφού έχει απασχολήσει στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι πρότινος ήταν στις φυλακές Γρεβενών αφού είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού. Αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον περασμένο Αύγουστο.

Εξάρχεια: Τα βίντεο που κόβουν την ανάσα

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του «Δράκου των Εξαρχείων» έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA απεικονίζει την τέταρτη επίθεση του «Δράκου των Εξαρχείων». Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο άντρας που φοράει την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν, βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και περιφέρεται. Λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα. Στη συνέχεια ο άνδρας επιτίθεται στην γυναίκα, η οποία αντιδρά και βάζει τις φωνές, με τον «Δράκο των Εξαρχείων» να τρέπεται σε φυγή. Για καλή της τύχη στην πολυκατοικία βρισκόταν ένας συνάδελφός της ο οποίος έσπευσε στο σημείο. Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, δύο ημέρες πριν την πρώτη καταγεγραμμένη επίθεση του «Δράκου» στα Εξάρχεια.

Εξάρχεια: Συγκλονιστική μαρτυρία από την γιατρό που έσωσε τη συνάδελφό του – «Είχε πραγματικά παγώσει»

Όπως είπε ο γιατρός Αντώνης Παπαμιχαήλ, που βρισκόταν στην πολυκατοικία που έκανε την επίθεση ο δράστης, η γυναίκα είχε πραγματικά παγώσει. Όπως είπε ο γιατρός Αντώνης Παπαμιχαήλ, που βρισκόταν στην πολυκατοικία που έκανε την επίθεση ο δράστης, η γυναίκα είχε πραγματικά παγώσει. «Κατεβαίνω και είχε πραγματικά παγώσει η κοπέλα. Είχε πραγματικά παγώσει Τυχαία κατεβαίνω. Ακούω τις φωνές και τραβάω την πόρτα του ασανσέρ. Τότε βγαίνω έξω και εκείνος αρχίζει να τρέχει.

Στην ερώτηση για το πώς θα περιέγραφε τον δράστη ο κ. Παπαμιχαήλ απαντά «μου φάνηκε σκούρος χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

Τρόμος στα Εξάρχεια: Οι πρώτες τρεις καταγγελίες 

Η πρώτη καταγεγραμμένη επίθεση από τον άγνωστο άνδρα καταγράφηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, όταν έπιασε από τη μέση ένα 13χρονο κοριτσάκι στην οδό Βαλτετσίου 50 και επιχείρησε σε προβεί σε γενετήσιες πράξεις. Το παιδί όμως έβαλε τις φωνές και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Μια μέρα αργότερα, την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου ο ίδιος άγνωστος άνδρας, φέρεται να πλησίασε και πάλι μια κοπέλα, ηλικίας 29χρονη ετών στην οδό Εμμανουήλ και Νικηταρά και ακολούθησε το ίδιο σκηνικό, με την νεαρή να φωνάζει και τον επιτιθέμενο να τρέχει μακριά. Η συγκεκριμένη επίθεση μάλιστα έχει καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος με το βίντεο να σοκάρει.

Στο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Law and Order, καταγράφεται η στιγμή που ο άνδρας ο οποίος φοράει μαύρο μπουφάν, μπλε πουλόβερ και μπεζ παντελόνι επιτίθεται στην 29χρονη. Εκεί ακολουθεί μια αγωνιώδης προσπάθεια της κοπέλας να απομακρύνει τον άγνωστο άνδρα, που έχει ξαπλώσει από πάνω της. Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες  ο άνδρας αυτός αποπειράθηκε να βιάσει στην οδό Πηγής 17 και μια 27χρονη, ευτυχώς και πάλι χωρίς αποτέλεσμα καθώς το θύμα αντιστάθηκε και στο σημείο μαζεύτηκαν περίοικοι ου τον έκαναν να τραπεί και πάλι σε φυγή.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ