Στράτος Τζώρτζογλου: «Ο Αλκιβιάδης είναι η ζωή μου, είναι τα πάντα μου, είναι το αίμα μου»


Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκαλύφθηκε στην… γιαγιά του Δημήτρη Ουγγαρέζου και μίλησε για την Καμπάλα, αποκάλυψε ποια γυναίκα ηθοποιός θα ήθελε να ήταν αλλά και ένα ιδιαίτερο στοιχείο για τη κουμπαριά με τη Βάνα Μπάρμπα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αφού… φλέρταρε με τη γιαγιά του παρουσιαστή μίλησε για το πώς έφτασε να γίνει ηθοποιός. «Έγινα ηθοποιός για να με βλέπουν οι γονείς μου» είπε ενώ περιέγραψε και μία αστεία στιγμή της καριέρας του: «Όταν έπαιζα στην παράσταση «Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέυ» μακιγιάραμε κάθε μέρα ένα σπυράκι στα οπίσθιά μου».

Επίσης, μιλώντας από καρδιά τόνισε: «Θα μπορούσα να μη δω για έξι μήνες τη γυναίκα μου στα πλαίσια ενός κινηματογραφικού ρόλου, εν αντιθέσει θα μου ήταν δύσκολο να μη δω για τόσο καιρό το γιο μου». Φυσικά η συζήτηση μετά από αυτό περιστράφηκε γύρω από τον γιο που έχει αποκτήσει με τη Μαρία Γεωργιάδου τονίζοντας: «Ο Αλκιβιάδης είναι η ζωή μου, είναι τα πάντα μου, είναι το αίμα μου… Ο γιος μου με συμβουλεύει πολλές φορές. Όταν έβγαζα φωτογραφίες στο Facebook μου είπε «μπαμπά κουράζεις».

Δείτε παρακάτω το βίντεο… 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ