Στον εισαγγελέα ο «δράκος των Εξαρχείων» για τις απόπειρες βιασμού


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο «δράκος των Εξαρχείων» για απόπειρες βιασμού γυναικών.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο «δράκος των Εξαρχείων» για απόπειρες βιασμού γυναικών. Ο 26χρονος νεαρός είχε εντοπιστεί μία μέρα πριν από την επέτειο του Πολυτεχνείου να τριγυρίζει στα Εξάρχεια και να επιτίθεται σε νεαρές.

Το βίντεο ντοκουμέντο που τον «πρόδωσε»

Οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη και να οδηγηθούν στα ίχνη του μέσα από ένα βίντεο ντοκουμέντο το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για την επίθεση του 23χρονου κατά της 18χρονης Κ.Μ. που έγινε το βράδυ της 24ης Οκτωβρίου επί της Λ. Ποσειδώνος στη Γλυφάδα Αττικής, πλησίον καταστήματος με γνωστής αλυσίδας εστίασης.

Ο δράστης προσέγγισε τη νεαρή, και αρχικά ξεκίνησε να αυνανίζεται. Αντιδρώντας η παθούσα διέφυγε από το σημείο, καλώντας τηλεφωνικά φιλικό της πρόσωπο.

Ο δράστης την ακολούθησε και προκειμένου την ακινητοποιήσει της επιτέθηκε, κλείνοντας της με το χέρι του το στόμα και τη μύτη, πλην όμως η παθούσα αντιστάθηκε με αποτέλεσμα την πτώση τους στο έδαφος, από την οποία προκλήθηκε ο ελαφρύς τραυματισμός της, ενώ ακολούθως ο δράστης διέφυγε τρέχοντας, καθώς στο σημείο προσέγγισε το φιλικό της πρόσωπο που είχε καλέσει σε βοήθεια.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ