Υρώ Λούπη: Μιλά για το ρόλο της στη σειρά «Έλα στη θέση μου»


Η Υρώ Λούπη μπήκε στη σειρά και απολαμβάνει την επιτυχία και τη σιγουριά που της χαρίζει η «Έλα στη θέση μου» και ακόμα κι αν οι συνθήκες στην τηλεόραση δεν είναι όπως τις παλιές «χρυσές» εποχές, χαίρεται κάθε στιγμή που παίζει τη Φλωρέτα.

Η ίδια μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για το ρόλο της.

«Η Φλωρέτα είναι μια γυναίκα δυναμική, που από μικρή ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στην Κρήτη, αλλά επειδή ήταν από νωρίς… ερωτιάρα ερωτεύτηκε έναν εχθρό της οικογένειας της, κάτι που δεν .δέχτηκε ο πατέρας της, γι» αυτό σκότωσε τον αγαπημένο της και φυγάδευσε την ίδια για να γλιτώσει τη βεντέτα. Έφυγε λοιπόν στην Αγγλία, όπου έγινε νοσοκόμα σε ψυχιατρική κλινική και γνώρισε τον Αντρέα (Αντώνης Καφετζόπουλος), ο οποίος νοσηλευόταν εκεί σαν ζωντανός νεκρός.

Σιγά σιγά όμως εκείνη τον συνέφερε, κόβοντας του τα χάπια, που τον μετέτρεπαν σε φυτό, κι εκείνος την έπεισε πως υπήρξε πλούσιος και πως του πήραν με δόλιο τρόπο την εταιρία. Επιστρέφουν λοιπόν στην Ελλάδα με σκοπό να διεκδικήσουν ό,τι ανήκει στον Αντρέα ο οποίος όμως ξεδιπλώνει σταδιακά τον πραγματικό του εαυτό: μια φύση βίαιη, καταπιεστική σκοτεινή, γεμάτη παραφροσύνη, που προσπαθεί να ελέγξει και να εκβιάσει τη Φλωρέτα.

Εκείνη τότε επαναστατεί, αντιλαμβάνεται την κακοποιητική του συμπεριφορά και» με τη βοήθεια ενός αναπάντεχου έρωτα τον εγκαταλείπει για να βρει τις ισορροπίες της», λέει η ηθοποιός στο Τηλέραμα

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ