Γιάννης Τσιμιτσέλης: Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος του Βλάση;


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θεωρείται ένας από τους επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του και όχι άδικα!

Ο Γιάννης Τσψιτσέλης έχει μπει στις καρδιές του κοινού και για 3η συνεχή σεζόν μας χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου μέσα από τη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό MyTv αποκαλύπτει όσα θα συμβούν στη ζωή του τηλεοπτικού Βλάση.

Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος του Βλάση;
«Ο Βλάσης είναι το μήλον της έριδος για δύο γυναίκες, τη Φαίη και τη Μίκα και ταυτόχρονα, υπάρχει και ένα παιδί στη μέση. Έχει αλλάξει χαρακτήρα σε σχέση με την 1η σεζόν. Λόγω παιδιού έχει περισσότερες ευθύνες, ανησυχίες και φοβίες. Προσπαθεί να είναι πιο δίκαιος στη ζωή του, δεν τον απασχολεί μόνο ο εαυτός του. Από «κεί και πέρα, επειδή πολλές φορές αντιμετωπίζει με αθωότητα τις καταστάσεις, βρίσκεται σε προβλήματα και προσπαθεί να προσπεράσει τα εμπόδια. Φυσικά, θα συναντήσει κι άλλα εμπόδια στην πορεία του»

Είναι ευτυχισμένος με τις επιλογές του;
«Νομίζω πως δεν είναι… Σύμφωνα με ένα δικό μου ψυχογράφημα για τον Βλάση, είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει αρκετά δύσκολα και ως παιδί, λόγω της έλλειψης της μάνας του. Μετά μπήκε σε σχέσεις προβληματικές, στις οποίες δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει και να βρει κάτι σταθερό. Στην αρχή, είχε βρει τη Ρενάτα, μετά τη χώρισε, ενθουσιάστηκε από τα πλούτη και τη φήμη της Φαίης, τον παράτησε. Ύστερα, γνώρισε τη Μίκα, θέλησε να κάνει οικογένεια, όμως επέστρεψε η Φαίη…»

Έχει ακόμα αισθήματα για τη Φαίη;
«Ενώ θα έπρεπε να την έχει ξεγράψει από τη ζωή του, δεν έχει σβήσει αυτό που ένιωθε για τη Φαίη. Είναι λίγο… «Βαράτε με κι ας κλαίω» ο Βλάσης
Υπάρχει περίπτωση να τους δούμε ξανά μαζί; «Αυτό δεν το ξέρω», αποκαλύπτει ο ίδιος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ