Μάνος Καμπίτης: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο σκηνοθέτης


Μάνος Καμπίτης: Ο σκηνοθέτης πολλών γνωστών τηλεοπτικών παραγωγών και παραστάσεων, άφησε την τελευταία του πνοή

Ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από πολλές γνωστές παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρετά τον φίλο του με ένα σπαρακτικό post από τον προσωπικό του λογαριασμό:

Ταξιδέψαμε παρέα όλο τον κόσμο… φτιάξαμε εναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ που άρεσε σε όλους…γελάσαμε τόσο πολύ που ακόμα τα γέλια μας κάποιοι λένε οτι ακούγονται στά μέρη απο όπου περάσαμε… είχαμε πει οτι θα το ξανακάναμε, εστω για μία φορά, όλοι μαζι όπως τότε, άλλα δεν πραλάβαμε, έφυγες μόνος σου…. Καλό ταξίδι φίλε, φτιάξε κατάσταση εκει, κανε reperage, δες που θα στήσουμε τις κάμερες και αργά η γρήγορα σου υπόσχομαι οτι θα ξανακάνουμε την εκπομπή… λιγο διαφορετική αλλα πάλι εναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ θα φτιάξουμε… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΦΕΡΦΕ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΝΟ ΚΑΜΠΙΤΗ!!!!

Η διαμάχη για την ταινία «Χαλβάη 5–0» με τον κουμπάρο του Μάρκο Σεφερλή

Το 2020 τον γνωρίσαμε για τη δικαστική διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ του Καμπίτη και του Σεφερλή για την ταινία «Χαλβάη 5–0».

Ο σκηνοθέτης βγήκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», προκειμένου να τοποθετηθεί και να εκφράσει τη δική του πλευρά. Όπως είπε, η ταινία που βγήκε τον χειμώνα του 2019 στους κινηματογράφους ανέβηκε σε συνδρομητική πλατφόρμα όπου με πληρωμή όποιος ήθελε μπορούσε να την «κατεβάσει».

«Υπάρχει μία διαμάχη συνεργατών. Οι κουμπαριές είναι κάτι άλλο. Ακούστηκε ότι εγώ πήγα να μπω σαν προσωρινός δικαιούχος της ταινίας. Ο δικαιούχος της ταινίας είμαι εγώ. Δεν μου αρέσει να βγαίνω σε κανάλια. Ένας από τους λόγους που βγαίνω σήμερα είναι για να βάλω τα θέματα στη θέση τους. Τα δικαιώματα της ταινίας ανήκουν στον σκηνοθέτη πριν παραχωρήσει μεγάλο μέρος στον παραγωγό. Αν δεν υπάρχει αυτό, υπάρχει πρόβλημα. Από πλευράς μου, όπως κάνω σε κάθε δουλειά, πάντα κάνουμε συμβόλαιο. Δεν υπογράψαμε ενώ εγώ ζητούσα να συμβεί. Σίγουρα, λόγω της επί 25 φιλίας μου με τον Μάρκο Σεφερλή δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα με “ρίξει” η πλευρά του» είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια, σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Το ποτήρι ξεχείλισε όταν δεν μου απαντούσαν και όταν η κοινοπραξία είπε ότι δεν μου οφείλει τίποτα. Όταν μετά έψαχνα να βρω τον κολλητό μου φίλο και δεν φανερωνόταν. Και πήγαμε δικαστικά. Η πρώτη πλατφόρμα κατέβασε την ταινία και χθες κατέβασε και δεύτερη πλατφόρμα την ταινία» και πρόσθεσε: «Μου λένε ότι δεν θα ξαναδουλέψω. Ότι έχει κάνει σούσουρο ο Σεφερλής στην αγορά, ότι υπεξαίρεσα χρήματα, ότι εγώ απέφευγα να υπογράψω, ότι είμαι άπειρος κτλ».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ