Φαίη Σκορδά: Η συνάντηση με τον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά και η κουβέντα τους


Με αφορμή τη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά και την πρόκριση στους 4 του Australian Open, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού τη συνάντηση που είχε με τον πατέρα του.

 Η παρουσιάστρια ανέφερε τη συνάντησή τους και τα συγκινητικά λόγια του πατέρα του Στέφανου! 

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Στέφανος έχει δουλέψει πολύ σκληρά και κάποια στιγμή όταν δουλεύεις πολύ σκληρά, αυτό σου έρχεται πίσω και τώρα ζει το όνειρο. Όταν ξεκινούσε φέτος η σεζόν, επειδή συζητούσα με τον πατέρα του μέσω ενός κοινού γνωστού του, είχα την ευκαιρία να πιω έναν καφέ μαζί του.»!

Και πρόσθεσε: «Πρέπει όλη η οικογένεια να έχει αφιερώσει όλη την ζωή της σε αυτό το παιδί. Σαφώς κι η νίκη είναι του Στέφανου αλλά πόσο σημαντικό κομμάτι είναι κι οι γονείς. Δηλαδή εμένα αυτός ο μπαμπάς με συγκίνησε πάρα πολύ, από την μισή ώρα που καθίσαμε μαζί κατάλαβα ότι όλη του την ζωή την αφιέρωσε στον γιο του και στις προπονήσεις, δεν τον ενδιέφερε τίποτε άλλο»!!

Και τόνισε: «Θυμάμαι μου έκανε κάποιες ερωτήσεις που πραγματικά δεν ήξερα πώς να απαντήσω. Μου έλεγε “Μα τώρα υπάρχει το ενδιαφέρον και χαίρομαι που χαίρονται όλοι οι Έλληνες, αλλά γιατί όταν ο Στέφανος είχε ανάγκη από τους δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ, να είναι εκεί δίπλα του στους αγώνες… δεν ήταν κάποιος εκεί δίπλα του;»».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ