Λιγούρης: Το έχει παρακάνει στο facebook – Τον σιχάθηκα


Λιγούρης: Έχουν κλείσει σπίτια εξαιτίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της τροπής που παίρνουν τα πράγματα πίσω από τις οθόνες και τα πληκτρολόγια

Πρόσφατα ανακάλυψα ότι ο άντρας μου, με τον οποίο έχουμε μια κορούλα, χαζεύει τακτικά γυναίκες που ανεβάζουν προκλητικές και τολμηρές φωτογραφίες σε διάφορα μέσα στο διαδίκτυο. Εγώ έχω μόνο Facebook ενώ εκείνος έχει προφίλ σε πολλά μέσα.

Στο Facebook προφανώς δεν το κάνει αυτό για να μην δω εγώ τα likes του και τις επαφές του. Έχω αντιληφθεί πως έχει άπειρα ψεύτικα προφίλ που ικανοποιούν τις ορέξεις του.

Επειδή κάτι ψυλλιάστηκα έπειτα από μια συζήτησή μας, έψαξα και είδα ότι στα υπόλοιπα μέσα κάνει follow μόνο σε γυναίκες με προκλητικά προφίλ και πολύ τολμηρές φωτογραφίες που θυμίζουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Λιγούρης: Το έχει παρακάνει στο facebook – Τον σιχάθηκα

Η αλήθεια είναι πως ζήλεψα, σάστισα και σιχάθηκα γιατί και τα 7 χρόνια που είμαστε μαζί, δεν με έχει κάνει να τον αμφισβητήσω.

Καταλαβαίνω την ανάγκη του να βλέπει άλλες γυναίκες (όλοι χαζεύουμε το όμορφο εξάλλου, είτε άντρες είτε γυναίκες) όμως το να το κάνει τόσο απροκάλυπτα είναι κάτι που με ενοχλεί.

Δεν σκέφτεται ούτε καν ότι μπορεί συνάδελφοι και φίλοι του να βλέπουν τα follow και τα likes του και ότι γίνεται ρεζίλι- μάλιστα, έχει αφήσει ανοιχτό το προφίλ του και μπορεί να το δει ο καθένας. Ακόμα δεν του έχω μιλήσει γιατί δεν ξέρω πώς να χειριστώ την κατάσταση χωρίς να φανώ παράλογη, ζηλιάρα ή υστερική αλλά το σκέφτομαι συνέχεια.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ